Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Jens Møller kørte sit livs løb

DTC Cup 
11/08/09 

En tredjeplads blandt profferne i finalen og tre maksimumscorer til privatcuppen. Så kan man kun være glad, og det var det, Jens Møller var efter gårsdagens DTC-løb på Padborg Park.
 

”Det er tæt på at være mit livs løb. Det er i hvert fald mit bedste resultat til dato i klassen,” jublede han, efter at han havde været på podiet for at modtage hele to pokaler. En for sejren i privatcuppen og en for den generelle tredjeplads i finalen. I de to kvalifikationsheat, der var gået forud for det afgørende løb, var det blevet til to fjerdepladser.


Der var jubel i teamet, da tredjepladsen var i hus.
(Foto: Jensmoller.com)

”Det flaskede sig bare,” siger Jens Møller. ”Heldet var på vores side og det samme var marginalerne. Disse der små marginaler, som ofte har manglet. Vi kom udenom uheldene og vi blev firer, selv om vi ikke havde fart i løb et. Løb to var bare sjovt. Det var herreræs. Det var fedt at banke Jason og Per. Det var dejligt.”

I finalen måtte Jens Møller virkelig kæmpe for sin tredjeplads. Det var Jason Watt, der i en tilsvarende Seat Leon gerne ville forbi og tage den sidste podieplads.

”Der var nogle omgange, hvor Jason virkelig pressede mig, men så kom der lidt mere fart i min bil, så mod slutningen var han ikke rigtigt nogen trussel. Men vi havde en episode, hvor vi kørte side om side gennem Audi-kurven. Det var fandme sjovt,” siger Jens Møller.

I alle tre løb på Padborg Park blev Jens Møller bedste privatkører, og da hans nærmeste rival, Per Poulsen, havde en uheldig weekend, er det nu køreren fra Team FDM Motorsport, som fører privatcuppen.


Jens Møller kunne på Padborg Park overtage føringen fra Per Poulsen.
(Foto: Jensmoller.com)

”Det var det resultat, jeg kørte herned for,” siger Jens Møller. ”Per er selvfølgelig utrolig uheldig, men vi var uheldige hernede sidste gang, og man er jo uheldig på et eller andet tidspunkt i sæsonen, og det var måske hans uheld i år. Vi skal holde kablet stramt, for jeg tror, at mesterskabet bliver afgjort til finalen på Jyllandsringen, altså hvem af os to, der skal vinde. Vi har stadig lidt hjemmearbejde at lave, så det kan være, at vi vinder.”


Læs mere om:
  • Jens Reno Møller
  • FDM Motorsport
  • Padborg Park
  • 09/08/09 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
  •