Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Bremer fortsat ubesejret i Peugeot Spider Cup

207 Spider Cup
DK 

11/08/09 

207 Spider CupAllan Olsen rykkede frem i den samlede stilling med to tredjepladser
Ronnie Bremer, USA, er fortsat ubesejret i Peugeot Spider Cuppen. På Padborg Park blev det til endnu to sejre i den danske sportsvogneklasse for den tidligere Champ Car-kører, som nu står noteret for otte førstepladser og maksimumpoints øverst i tabellen. Begge løb vandt Ronnie Bremer ubesværet, men specielt i det første løb var der til tider heftig kamp om de efterfølgende podiepladser.
 


Ronnie Bremer var i front for begge søndagens løb for Peugeot Spider Cuppen på Padborg Park.
(Foto: MetteViktoria, MetVik Design)

Såvel weekendens debutant Rune Simoni, Roskilde, som Christian Ree, Vedbæk, fik gode starter, som sendte dem frem på anden- og tredjepladsen, men snart begyndte parret at komme under pres fra først Søren Mosebo, Rødovre, og siden Allan Olsen, Holbæk. En for en måtte de lade sig passere af duoen, men mens Rune Simoni afsluttede sit første løb i klassen på en fjerdeplads, måtte Christian Ree også lide den tort at lade sig passere af Johnny Vejlebo Nielsen, Holbæk.

Også i andet heat måtte Rune Simoni kæmpe for sin fjerdeplads ved det ternede flag. Han kom af sted fra start som sekser, og han måtte derfor kæmpe sig forbi Christian Ree og Johnny Vejlebo Nielsen, inden han kunne gentage placeringen fra sit debutløb.

Med to tredjepladser i søndagens løb er Allan Olsen nu rykket frem på den sammenlagte tredjeplads i klassen, som han overtager efter Kent Iversen, Lysabild. Sønderjyden var så uheldig at vælte under lørdagens tidtagning, hvorfor han ikke kom til start i søndagens løb.

Slutstillingen i Peugeot Spider Cup:

Plac. Kører Hjemsted Point
1 Ronnie Bremer USA 160
2 Søren Mosebo Rødovre 128
3 Allan Olsen Holbæk 103
4 Kent Iversen Sønderborg 86
- Johnny Vejlebo Roskilde 86
6 Christian Ree Vedbæk 72
7 Rune Simoni Roskilde 26
8 Henrik Jansen Roskilde 25
9 Kim Rødkjær Hornsyld 19

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Allan Olsen
  • Christian Ree
  • Johnny Vejlebo Nielsen
  • Kent Iversen
  • Ronnie Bremer
  • Rune Simoni
  • Søren Mosebo
  • Padborg Park
  • 09/08/09 - Padborg Park - 207 Spider Cup DK
  •