Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Claus og Michael delte Christensen-sejrene

Clio Cup - DK 
11/08/09 

Clio CupJan Engelbrecht kørte sin første pokal hjem i Renault Clio Cuppen
Som i sæsonens hidtidige løb i Renault Clio Cuppen var det atter kørerne med Christensen/Kristensen-efternavnet, som dominerede løbene i den hurtige mærkeklasse, da den seneste mesterskabsafdeling blev kørt på Padborg Park søndag. Det var nemlig Claus Christensen, Egå, og Michael Christensen, Varde, som delte sejrene i de to løb mellem sig.
 

I det første løb kunne Claus Christensen udnytte, at der bag ham opstod en del tumult i starten, hvor Jan Seerup, Greve, tyvstartede, mens Michael Christensen og Jacob Kristensen, Hadsten, kæmpede tæt, inden sidstnævnte havde et sammenstød med Martin Sally, Hjortshøj, så han udgik.

Episoderne gav luft til Claus Christensen, men stille og roligt formåede Michael Christensen at køre sig ind på den førende, og da denne pludselig var ved at miste herredømmet over bilen for enden af banens langside, havde Michael Christensen kontakt med ham. Men det var kun for en kort bemærkning, for Claus Christensen trak atter fra forfølgerne og udbyggede sin mesterskabsføring.

Lige bag de to gange Christensen var der også i perioder en kamp mellem Jan Seerup og Jan Engelbrecht, Nærum.
De to byttede placeringer flere gange under løbet, men med et tidstillæg på 20 sekunder for tyvstarten til Jan Seerup betød, at Jan Engelbrecht med en tredjeplads sikrede sig sin første pokal i Renault Clio Cuppen.

Andet løb lignede længe en ny sejr til Claus Christensen, men gennem hele løbet blev han jagtet af Michael Christensen, og på næstsidste omgang lykkedes det den tidligere Danmarksmester i rallycross at smutte forbi og tage sin anden sejr i klassen.
Episoden blev iagttaget af Jacob Kristensen, der fulgte det hele på nærmeste hold, mens Jan Seerup på fjerdepladsen lige akkurat fik afværget et angreb fra Martin Sally.


Søndagens to sejrherrer i Renault Clio Cup.
(Foto: Henning Smed / DanskerBiler.dk)

Stillingen i Renault Clio Cup:

Plac. Kører Hjemby Point
1 Claus Christensen Århus N 155
2 Michael Christensen Varde 137
3 Jacob Kristensen Hadsten 105
4 Jan Seerup Greve 92
5 Martin Sally Hjortshøj 85
6 Ronni Nielsen Smørum 65
7 Anders Fjordbach Aalborg 59
- Jan Engelbrecht Nærum 59
9 Preben Møller Havndal 33
10 Ronnie Bodekær Lystrup 21
11 Kevin Magnussen Roskilde 18
- Ole Klitgaard Svendborg 18
13 Kent Bernsdorf Ringe 16
14 Martin Frederiksen Odense M 11
15 Dennis Elgaard Farsø 7

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Claus Christensen
  • Jacob Kristensen
  • Jan Engelbrecht
  • Jan Seerup
  • Martin Sally Pedersen
  • Michael Christensen
  • Sally Racing
  • Padborg Park
  • 09/08/09 - Padborg Park - Clio Cup - DK
  •