Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Jan Magnussen kvalificerer ny Corvette på tredjepladsen

ALMS 
08/08/09 

American Le Mans SeriesJan Magnussen bragte glæde i Corvette teamet, da han i Mid-Ohio kvalificerede sin nye Corvette C6.R i tredje startposition ved den første optræden i GT2 klassen. Det er bilens debut i den Amerikanske Le Mans Serie efter at man har pernsioneret den succesrige GT1 bil og bygget en hel ny efter GT2 reglement.
 

Hurtigst i tidskørslen var Bergmeister i Porsche foran Melo i Ferrari. Corvette Racings anden bil kvalificerede Oliver Gavin i sjette position.

"Normalt er vi ikke glade for en tredjeplads i kvalifikationen, men det er vi i dag" sagde Jan Magnussen efterfølgende. "Vi har med spænding set henimod debutten for at se, hvor vi er i forhold til de andre og det her er rigtig positivt. Det er et godt udgangspunkt til løbet, hvor jeg er sikker på, at vi vil opleve masser af tætte nærkampe. Jeg glæder mig helt vildt. Den her bil er så sjov at køre, så jeg kan slet ikke vente på, at få lov at køre ræs i den".


Jan Magnussen og Johnny O'Connell efter kvalifikationen
(Foto: Jan Kaiser)


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Johnny O'Connell
  • Mid-Ohio
  • 08/08/09 - Mid-Ohio - ALMS
  •