Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Tom K byder indenfor

DTM 
09/08/09 

DTMSelvom Tom Kristensen kører en spritny 2009-spec Audi A4 i DTM-serien, snyder navnet en smule. Det er nemlig ganske begrænset hvor meget, DTM-raceren egentlig har tilfælles med Audis gadeversion af samme navn, som kan købes hos bilforhandlere landet over. Faktisk er taget det eneste, som er direkte identisk med den normale Audi A4.
 

Således er det klart, at kabinen også er noget for sig selv. For det første er den meget intim og har kun plads til en person, og for det andet er rattet spækket med knapper, som hver især har deres funktion under et løb. Som nogle måske har kunnet skimte fra de onboard-kameraer, som sidder i cockpittet hos kørerne under hver afdeling, er føreren ligeledes placeret meget lavere end i en normal standardvogn. Det giver et meget snævert udsyn.

I indslaget herunder kan du komme en tur med indenfor i Tom K’s DTM-racer anno 2009, og høre hovedpersonen selv fortælle om opbygning og om hvordan hele maskineriet betjenes.

 

TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  •