Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

MC-Basen Super Challenge

MC Super Challenge kører deres første løb

Super
Challenge 

06/08/09 

MC-Basen Super Challenge- efter sommerpausen på Padborg Park
Padborg Park ligger bane til Padborg Super Prix i MC Super Challenge serien den kommende weekend sammen med bilklasserne. Teamet deltager med kørerne Steven Tirsgaard, Give, Steen Hansen, Herning og Carsten Lund, Søsum, Jan Jespersen, Herlev fra Aagesen Motorcykler
 

Løbene på Padborg Park er starten på de sidste 8 løb i årets MC Super Challenge fordelt på 4 weekender på henholdsvis Padborg Park, Ring Djursland og Jyllands Ringen. Deltagerne i Super Challenge serien gav os topunderholdning før sommerferien, og vi håber underholdningen fortsættes i løbene efter ferien, hvor de endelige placeringer afgøres i serien.

Som bekendt havde Jan Jespersen et styrt under sidste løb på Jyllands Ringen for 5 uger siden, hvor han brækkede kravebenet og blev noget forslået. Jan udtaler op til løbene på Padborg Park: Jeg har lige fået gipsen af min skulder, men den er stadig noget øm, og der mangler lidt kræfter efter de 4 uger i gips. Jeg vil prøve at køre på Padborg Park, og hvis det er muligt vil jeg forsøge at skrabe nogle point sammen til den samlede stilling.”


(Foto: Morten Kimer Hansen)

Carsten Lund har også forventninger til de sidste 8 løb i serien: ”Jeg vil koncentrere mig om, at beholde min samlede 5. plads i serien, men Kenn Jensen og Kim Phillip presser på lige bag mig. Det er helt urealistisk at røre de 4 foranliggende kørere, hvoraf de 3 er teamkammerater” siger Carsten.

”Jeg har Thomas Harding placeret på 3. pladsen lige foran mig i den samlede stilling, og den plads vil jeg forsøge at snuppe fra ham i de sidste 8 løb,” siger Steen Hansen forud for løbene på Padborg Park.


(Foto: Morten Kimer Hansen)

Som optakt til sidste halvdel af løbsserien siger den førende Steven Tirsgaard: ”Jeg vil kæmpe for at beholde den samlede førsteplads i serien, men jeg vil ikke satse hele butikken på Padborg Park, men blot lade løbene udvikle sig, og slå til når chancen byder sig. Sidst jeg kørte på Padborg Park til Padborg Open udviklede løbene sig fint for mig, og jeg fik gode placeringer med hjem.”

Der køres tidtagning lørdag kl. 9.45 og kl. 12.50. Søndagens gældende løb køres kl. 9.45 og kl. 13.50.

Martin Speed of Light
TH Motorsport

Læs mere om:
  • Carsten Lund
  • Jan Jespersen
  • Steen Hansen
  • Steven Tirsgaard
  • TH Motorsport / Martin – Speed of Light
  • Padborg Park
  • 09/08/09 - Padborg Park - Super Challenge
  •