Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Langstreckenpokal

RUF-kører hos GRC Racing

Langstreckenpokal 
08/08/09 

Porsche-fabrikskørers far kører for GRC Racing på Nürburgring.
HP Lieb, der senest har deltaget i PRO-AM klassen under Copenhagen Historic Grand Prix i Fælledparken, skal deltage i næste afdeling af den tyske langdistanceserie VLN på Nürburgring for GRC Racing.
 

HP, der til daglig abejder for det tyske tuningsfirma RUF, skal dele BMW 120d Spano Rennsport Technik med Harald Hansen.


(Foto: Sarah Kalmar)

”Det er noget af et scoop for teamet”, fortæller teamchef Jan Kalmar. ”HP er en utrolig erfaren kører, der har testet de vildeste Porscher for RUF i årevis. Han er dog ikke den mest erfarne på Nürburgring, men vil helt sikkert kunne bidrage med en masse.”

HP er i øvrigt far til Porsches fabrikskører Marc Lieb, der har vundet 24H Nürburgring adskillige gange de seneste år for Manthey Racing.


(Foto: Sarah Kalmar)

Løbet, der finder sted lørdag den 29. august vil forhåbentlig også give debut til GRC Racings Aston Martin.

”Vi tester den på fredag og håber på, at vores problemer er overstået”, siger Jan Kalmar. ”Vil den det samme som os, bliver Jacob Thomsen den ene halvdel af besætningen. Vi forhandler i øjeblikket med et topnavn inden for motorsport, men skulle det kikse kører jeg selv.”

Som altid foregår løbet på Nürburgrings Nordsløjfe, kun godt 600 km fra den tyske grænse. Billetter med adgang til såvel paddock som tribuner koster 12 €, og GRC Racing har kaffe på kanden til de gæster, der besøger os.

GRC Racing


Læs mere om:
  • Jacob Thomsen
  • Jan Kalmar
  • GRC Racing
  • Nürburgring
  •