Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Renault 2000 Europa Serie

Kevin Magnussen på podiet

FR 2000 EU 
07/08/09 

Formel Renault 2000 Europa SerieNæstsidste weekend i juli måned var Formel Renault 2000 Euro serien på besøg på Bugatti banen i Frankrig, og her sikrede Kevin Magnussen sig en tredjeplads. Der var også store roser til Marco Sørensen efter en formidabel kamp med at køre sig op gennem feltet.
 

Det var en stor dag for Motopark Academy da Formel Renault 2000 Euro kørte på den korte udgave af Le Mans banen, bedre kendt som Bugatti. Løbet var præget af meget tætte dueller, hvor Motopark Academy køreren, Antónió Félix Da Costa, med en andenplads kunne udbygge sin føring i serien. Også Kevin Magnussen måtte kæmpe for det.

Fra teamets side var der store roser til Kevin Magnussen for hans kørsel. Kevin Magnussen udviste stor tålmodighed i forhold til de tidligere løb, hvor han måske nok har været lidt for ivrig. Men det betalte sig at være tålmodig og vente lidt længere tid på de rigtige muligheder for overhaling. Det gav udbytte med en flot tredjeplads til Kevin Magnussen, der med denne placering nåede på podiet for første gang i denne sæson.

Også til Marco L. Sørensen var der roser. Desværre havde Marco L. Sørensen en dårlig startposition, men med en flot fight hele løbet igennem fik han kørt sig fra en startplacering som nr. 23 frem til slutplaceringen som nr. 12. Undervejs fik Marco L. Sørensen vist de kvaliteter han besidder og kørte et rigtig flot løb.

Dons

Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Marco L. Sørensen
  • Bugatti
  • 19/07/09 - Bugatti - FR 2000 EU
  •