Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Tilbage på det sorte

Special Saloon 
06/08/09 

Efter en alt for lang sommerferie, er Bel-Ray SSC Challenge klar til at indtage den sønderjyske asfalt på Padborg Park. Efter de flotte racerløb på Ring Djursland under SSC Festival, har deltagerne en del at leve op til.
 

På trods af et relativt lille felt, skal der nok blive noget at se på for publikum. Jacob Borum, Randers, kommer endnu en gang til start med sin Honda Integra, og hvis ellers den nye gearkasse makker ret, kan Christian Vejby hurtigt få kam til sit hår.


Christian Vejby risikerer at få kamp til stregen, når Jacob Borum deltager med sin Honda Integra..
(Foto: Gripping Media)

Der er også en enkelt ny kører til start i klassen. Mark Kamstrup, Haderslev, der tidligere har kørt bl.a. Formel Ford, deltager i SS2 med en BMW 318is.

Desværre kommer Peter Vesti, Give, ikke til start i denne weekend. En travl forretning sammenholdt med et besværligt motorskifte afholder den altid glade midtjyde fra at deltage med sit gule lyn, den meget brede og meget gule Toyota Supra. Han håber dog at være tilbage til Grand Prix Danmark.


Både Frederik Holm og Lars Schönemann stiller til start på Padborg Park.
(Foto: Gripping Media)

Den aktuelle stilling i Bel-Ray SSC Challenge kan ses på hjemmesiden www.specialsalooncar.dk.

Bel-Ray SSC Challenge

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Christian Vejby
  • Jakob Borum
  • Mark Kamstrup
  • Peter Vesti
  • Padborg Park
  • 09/08/09 - Padborg Park - Special Saloon
  •