Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Kasper Jensen: ”Jeg er godt forberedt”

DTC Cup 
06/08/09 

I den kommende weekend tager Danish Touringcar Championship hul på anden halvdel af 2009-sæsonen. På Padborg Park vil JM Racing atter være på plads og klar til kamp, og her skal teamets unge talent, Kasper Jensen (Aalborg), kæmpe på for sin aktuelle placering. I privatkørernes mesterskab indtager han tredjepladsen, mens han blandt profferne lige nu er nummer 10. Det er placeringer, som skal forsvares og – hvis muligt – også gerne forbedres.
 

”Jeg glæder mig virkelig meget, for sommerpausen har været lang,” siger den unge nordjyde. ”Jeg føler, at jeg er godt forberedt. Bilen er klar og jeg er klar, så nu skal vi bare koncentrere os om at give den noget gas.”

Sidste gang DTC-klassen kørte på Padborg Park, lykkedes det Kasper Jensen at komme på podiet i privat cuppen, og disse takter skal gerne fortsætte.

”Vi har ikke været ude at teste siden det sidste løb på Padborg Park, så det er erfaringen og resultaterne fra løbet sidste gang på banen, vi har at arbejde videre på,” forklarer Kasper Jensen. ”Det er de ting, vi fik prøvet i den sidste løbsweekend, som vi må fortsætte ud fra.”


Kasper Jensen går efter en top 3-placering i privat cuppen.
(Foto: JM Racing)

Arenaen for den kommende weekends DTC-afdeling er kendetegnet ved at være en hurtig bane med en langside på godt 700 meter og så en række skarpe eller vinkelrette sving.

”Konkurrencen er jo som altid hård,” siger Kasper Jensen forud for weekendens løb. ”Padborg Park er en bane, hvor tiderne traditionelt er rigtigt tætte, så det gælder om at holde tungen lige i munden. Det gælder om at komme helskindet igennem alle tre løb og så tage alle de points, vi kan til mesterskabet. Vi skal køre efter de samme positioner, som vi gjorde ved det forrige løb på Jyllandsringen, og det skal også være vores mål denne her gang.”

Netop den forrige mesterskabsafdeling var sæsonens hidtil bedste for Kasper Jensen, da han her i et af løbene formåede at holde en af de to topfavoritter til privat cuppen bag sig, ligesom han kørte en generel ottendeplads hjem.

”Jeg håber, at jeg denne gang kan opnå en top 3 i privat cuppen og så en top 8 i det samlede resultat,” vurderer Kasper Jensen.

”Det lyder ikke af så meget, men Padborg Park er traditionelt en bane, som ikke er en decideret baghjulstrækkerbane. Padborg Park er en bane, hvor man groft sagt skal ned og vende. Det er en bane med sving, hvor man skal dreje og så give gas igen. Jyllandsringen består mere af nogle kombinationskurver og længere sektioner, som hænger sammen, og det er nok det, der er godt for en baghjulstrækker som min. Men jeg vil stadig kæmpe det bedste, jeg har lært.”

JM Racing

Læs mere om:
  • Kasper Juul Jensen
  • JM Racing
  • Padborg Park
  • 09/08/09 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
  •