Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Watt har en realistisk drøm om en podieplads

Danish
Touringcar
Challenge 

06/08/09 

- ved Padborg Super Prix
Selv om der har været sommerferie i Danish Touringcar Championship, betyder det ikke at der har været stilstand hos Team BYGMA Jason Watt Racing - tværtimod - der har været travlhed på racerværkstedet.
Med de nye tiltag, samt de gode resultater i forårs sæsonen, har Jason Watt en realistisk chance for endnu en podieplacering på Padborg Park.
 


(Foto: Motorsporten.dk)

Jason Watt havde gerne set muligheden for et par testdage, men det er der ikke blevet tid til, tilgengæld er der sket meget på den mekaniske side i teamet.
Først og fremmest har SEAT motoren væren ned i Frankrig for at blive renoveret, og det er næsten en ny motor teamet har modtaget retur fra ORECA, for der er både skiftet motorblok, topstykke og krumtapsaksel - det har været den helt store, og dyre, tur denne gang.

Mens motoren har været til renovering er SEAT Leon raceren blevet gået igennem fra for til agter, og alt hvad der var slid på er blevet udskiftet.
Sideløbende har teamet analyseret alle deres data fra forårs sæsonen, i et forsøg på at lokalisere det eller de problemer der har givet meget svingende præstationer mellem for eksempel 1. og 2. kvalifikations løb.

Meget er blevet vendt og drejet, alle data er gået igennem på kryds og tværs, i forsøget på at løse dette problem - i øvrigt et problem som flere kørere i DTC feltet døjer med.
Jason Watt og hans tekniske stab har brugt rigtig mange timer på opgaven, og mener selv at de 'har lidt med i ærmet' til Padborg Super Prix.

Ved det foregående løb på Padborg Park - Padborg Open - kunne Jason Watt køre en 2. plads hjem i finaleløbet, og med den nye motor, samt de forbedringer som man har fundet i sommer pausen, er mulighederne for endnu en podieplads bestemt tilstede.


(Foto: Motorsporten.dk)

Teamet har til den kommende weekend fået fremstillet nyt fan-gear (t-shirts og caps) og det er Jason Watt's drøm at der bliver en god grund til at gå med det, samt ikke mindst at han kan give sine 155 VIP gæster en super oplevelse kronet med endnu en podieplacering.

Med de nye tiltag fra teamets side, er hans drøm bestemt realistisk!

Jason Watt er her hvor der er kørt 3 ud af 7 løbsweekender placeret på 4. pladsen i mesterskabet, den placering skal som minimum fastholdes, men Jason Watt ser selvfølgelig helst at den bliver forbedret, men han ved godt at de bliver uhyggelig svært - topkørerne i feltet er meget stærke, så der skal kæmpes hårdt om hver en placering!


(Foto: Motorsporten.dk)

Jason Watt og de øvrige deltager i Danish Touringcar Championship kører ved Padborg Super Prix efter følgende tidsplan:

Lørdag den 8. august:
11:50 - Træning
16:40 - Kvalifikation

Søndag den 9. august:
10:15 - Warm up
12:05 - 1. kvalifikationsløb
15:05 - Gridshow
15:40 - 2. kvalifikationsløb
16:30 - Finaleløb


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • Jason Watt
 • Team BYGMA Jason Watt Racing
 • Padborg Park
 • 09/08/09 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her