Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Ronni Nielsen: ”Jeg vil hellere smadre min egen”

Clio Cup - DK 
06/08/09 

Clio CupMesterskabssyveren har anskaffet sig sin egen Clio Cup-racer
I en periode, hvor finanskrise og fyringer er blandt de ord, der hyppigst kan læses i aviser og andre medier, er der også danskere, som tør gå imod strømmen og satse. En af dem er Ronni Nielsen, Smørum.
Sidste år realiserede han drømmen om at blive racerkører, da han midtvejs i løbet af sæsonen købte sig en brugt racerbil og kastede sig ud i den benhårde Renault Clio Cup, hvor alle kæmper på lige fod i identiske biler.
 

I år er han i gang med sin anden sæson i klassen, men efter at være begyndt året bag rattet af en lejet bil hos Sally Racing, har han benyttet sommerpausen til selv at anskaffe sig en splinterny racerbil, som han debuterer med i den kommende weekend på Padborg Park.

”Jeg skal stadig arbejde sammen med Sally Racing og operere ud fra deres telt, men jeg vil bare gerne have min egen bil,” forklarer Ronni Nielsen om sit valg.
”Jeg har kort og godt været bekymret for at skulle ende med at smadre deres bil, så derfor har jeg købt min egen. For den vil jeg hellere smadre.”


Ronni Nielsen stiller op i sin egen bil på Padborg Park i Renault Clio Cuppen.
(Foto: Birger Vilén - www.euroracer.org)

Ronnie Nielsen har brugt de seneste uger på at klargøre sin nyanskaffelse, så han er kampklar til Padborg Super Prix, der tæller som fjerde af sæsonens syv afdelinger i Renault Clio Cuppen. Her ligger han aktuelt midt i tabellen på syvendepladsen, og i takt med at sæsonen er skredet frem, er han kommet tættere på kørerne i toppen, hvor man også i denne weekend vil kunne forvente en hård kamp blandt medlemmerne i førertrioen, Claus Christensen, Århus N, Michael Christensen, Varde, og Jacob Kristensen, Selling.

”Min Renault Clio er de helt nye 2010-opdateringer, så det må blive den nyeste bil i feltet,” siger Ronnie Nielsen, som også håber på, at den bil han forlod hos Sally Racing bliver besat. ”Jeg vil da gøre mit til at finde en chauffør til den bil, så vi også kan få den ud at køre.”

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Ronni Nielsen
  • Padborg Park
  • 09/08/09 - Padborg Park - Clio Cup - DK
  •