Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

En mulighed for selv at prøve rallysporten

Rally Sprint 
07/08/09 

Ved Tvilum-Scanbirk Rallyshow er det landets bedste rallykørere, der kæmper om at være bedst, men rent faktisk kan almindelige dødelige bil- og motorsportsentusiaster også være med. Ikke i deres egen personbil, men i passagersædet på en af de heftige rallybiler.
 

I forbindelse med et af de tre indledende heats afholdes et Prøv rally-arrangementet, hvor man kan købe sig til en tur i observatørsædet ved siden af sin favoritkører, der nok skal sørge for, at man får en oplevelse for livet.Ved Tvilum-Scanbirk Rally Show kan man selv få lov til at opleve suset fra co-driver-sædet I en rallybil. Eneste krav for at vore co-driver for en dag er, at man er fyldt 14 år. Dansk Rally Forening sørger for iklæde dig den obligatoriske sikkerhedsudrustning.
(Foto: Morten Alstrup)

Det eneste krav, der skal opfyldes for at kunne være med, er, at man mindst er fyldt 14 år. Dansk Rally Forening, der står bag denne del af arrangementet, sørger nemlig for alt det andet. De tegner den obligatoriske forsikring, som dækker dig, hvis uheldet skulle være ude, ligesom Dansk Rally Forening også stiller den nødvendige sikkerhedsudrustning til rådighed i form af styrthjelm og kørerdragt.

Kjellerup og Omegns Motorklub

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Fårvang
  • 07/08/09 - Fårvang - Rally Sprint
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: