Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Føringerne skal forsvares

Danish
Touringcar
Challenge 

06/08/09 

Hartmann Honda Racing klar til at forsvare sine føringer i Danish Touringcar Championship
Hartmann Honda Racing er helt i front i Danish Touringcar Championship. James Thompson fører det generelle mesterskab, mens Per Poulsen topper i tabellen for privatkørernes konkurrence, og de to førstepladser skal forsvares ved den kommende weekends løb på Padborg Park.
 

”Vi er klar til at kæmpe,” siger teamchef Hans Hartmann. ”Vi har haft bilernes motorer i England hos vores motorbygger, så nu kommer James og Per til at stå helt lige på den konto. Samtidig lander der nogle nye dele inden løbet, så vi vil gøre alt for at få nogle points hjem på kontoen. Vi har fået opdateret grejet, ikke med noget, som giver mirakler, men noget der vil hjælpe. Og det er vel heller ikke nogen skade til at komme med friske motorer?”


James Thompson og Hartmann Honda Racing vandt sidste gang på Padborg Park.
(Foto: Morten Kimer Hansen)

Sidste gang Hartmann Honda Racing var til start på Padborg Park, røg James Thompson helt til tops og tog ikke bare sin, men også teamets første finalesejr. Siden er det blevet til yderligere en finalesejr til briten, men også Per Poulsen viste ved seneste DTC-afdeling, at han hører med i toppen, da han fulgte James Thompson over målstregen.

”Nu er det aldrig gået helt skidt for Honda på Padborg, så jeg håber, at jeg kan finde noget fart igen,” siger Per Poulsen, der endnu har sin første DTC-sejr til gode. ”Jeg ved ikke, om jeg kan vinde med 35 ekstra kilo i bilen. Jo, hvorfor ikke? Med den speed, vi havde på Jyllandsringen, og med de forbedringer, vi har fået lavet, er det realistisk at tro på det.”

”Men der er mange ting, som spiller ind, både held og det hele. Ligefrem at sige, at man vinder finalen vil nok være en stor mundfuld, men det er det, vi går efter. Det kan godt være, at jeg kommer til at skyde mig i skoen, men privatcuppen tænker jeg ikke så meget på mere, for når det går så godt, som det gør nu, tænker jeg mere på det generelle resultat. Jeg vil gerne kunne give Hans og hele teamet sådan en oplevelse ligesom sidste gang, hvor vi blev etter og toer. Det er noget, man ikke kan få for meget af.”

Siden den seneste afdeling af Danish Touringcar Championship har Hartmann Honda Racing koncentreret forberedelserne udenfor racerbanerne. Det bliver først på lørdag, at bilerne atter ruller.

”Jeg er i hvert fald klar, for efter en god sommerferie, hvor jeg har kunnet slappe af, føler jeg mig skarpere end nogensinde,” siger Per Poulsen. ”Udgangspunktet for et godt resultat er bestemt til stede, for jeg har troen og lysten til det. Jeg skal i hvert fald bevise, at det, jeg lavede sidste gang på Jyllandsringen, ikke var nogen engangsforeteelse.”


Per Poulsen vil vise, at andenplads sidste gang ikke var en enlig svale.
(Foto: Morten Kimer Hansen)

Hans Hartmann vurderer også, at Hartmann Honda Racing har gode muligheder i weekendens løb.
”Vi har et straffespark, og det skal i kassen. Den kan brændes og den kan ryge ind,” siger teamchefen om chancerne for teamets to kørere, der med deres seneste succes dog er blandt dem, som skal køre med mest succesballast.

”De kilo måtte jo komme,” konstaterer Hans Hartmann. ”Det er jo sejrens pris, og det tager vi derfra. Jeg er da optimistisk, og det er James og Per også. De ekstra kilo er jo svære at gøre noget ved, for dem har vi jo kun os selv at takke for…”

Hartmann Honda Racing


Læs mere om:
  • James Thompson
  • Per Poulsen
  • Hartmann Racing
  • Padborg Park
  • 09/08/09 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
  •