Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford - DK

Stor interesse for Dennis Lind ved CHGP

Formel Ford - DK 
06/08/09 

Den mesterskabsførende Formel Ford-kører, Dennis Lind, Roskilde, fik stor opmærksomhed fra publikum under weekendens Copenhagen Historic Grand Prix i Fælledparken.
 

Fluid Motorsport-køreren udstillede sin Van Diemen-racer ved hovedindgangen sammen med Mikkel C. Johansen og en række Ford-personbiler, og der var hele weekenden stor interesse for det unge talent. 'Mange har været her for at snakke om motorsport og om livet som ung racerkører. Jeg tror, at der er nogle der har fundet ud af, at det ikke er helt så fancy og eksklusivt at køre Formel Ford som Formel 1', griner Dennis, der lokkede publikum til med en konkurrence om 2 x 2 billetter til Grand Prix Danmark på Jyllandsringen.

Og vinderne er...

'Der var ret stor interesse for konkurrencen', fortæller Dennis, der har talt 389 blanketter fra publikum. For at kunne gøre sig forhåbninger om at vinde billetter, skulle der svares på en række spørgsmål om Dennis og bilen.

Vinderne blev Steen Gøtsche, Herlev, samt Magnus Freck. De har begge fået besked herom.

Dennislind.dk


Læs mere om:
  • Dennis Lind
  • Fluid Motorsport
  • 02/08/09 - Fælledparken - CHGP
  •