Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Ny kører hos Havdrup Motorsport

Advan Cup 
05/08/09 

Det var fra starten af denne sæson planen at Havdrup Motorsport ville stille med to biler i Advan Cup mesterskabet, men de nok så kendte krisetider ramte kører nummer to allerede inden sæsonen kom rigtig i gang, derfor har teamejer Peter Olsen været eneste kører i teamet siden Åbningsløbet på Jyllands-Ringen.
Men den kommende weekend får han en ny teamkollega ved Padborg Super Prix på Padborg Park.
 

For Peugeot 307 køreren Peter Olsen, der i øjeblikket ligger på 4. pladsen i mesterskabet, bliver det rart med en sparringspartner i teamet - og specielt når der er tale om en erfaren sparringspartner!


Selv om Peter Olsen har været ene om udviklingen i teamet, har han alligevel formået at finde god fart i Peugeot 307 raceren.
(Foto: Motorsporten.dk)

Erfaring er netop noget som Havdrup Motorsport's nye kører har masser af, blandt andet fra 7 sæsoner i Gruppe N, og 10 sæsoner i Danish Touringcar Championship, hvor han vandt det første mesterskab tilbage i 1999, samt DTC Cuppen i 2003.
Nu har de fleste nok gættet at den nye kører er Jesper Sylvest fra Jægerspris.


I forbindelse med Copenhagen Historic Grand Prix gav Peter Olsen (tv) og Jesper Sylvest (th) hinanden endeligt håndslag på aftalen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Jesper Sylvest bekendtgjorde med udgangen af 2008 sæsonen, at dette havde været hans sidste sæson som aktiv motorkører, og at han fremover ville hellige sin fritid til sønnen Nicolai's go kart karriere - en karriere der iøvrigt er god fart i.

Efter mange år inden for motorsport er det er svært helt at opgive at være aktiv bag rattet, derfor har Jesper Sylvest hen over vinteren gået og bygget på en Lotus Cortina til historisk motorsport.
Den stillede han op i ved Copenhagen Historic Grand Prix sidste weekend, men desværre forhindrede problemer med koblingen ham i top resultater ved den lejlighed.


Jesper Sylvest i sin Cortina ved Copenhagen Historic Grand Prix 2009.
(Foto: Motorsporten.dk)

Den kommende weekend er der pause i go kart kalenderen, derfor har Jesper Sylvest lavet en aftale med Peter Olsen fra Havdrup Motorsport, om at køre den Peugeot 307 der har stået stille siden Åbningsløbet.
Der er kun lavet aftale for dette ene løb, da Nicolai's go kart kalender falder sammen med de resterende løb i Advan Cup mesterskabet.

Men blot fordi der kun om et enkelt løb, bliver der ikke taget let på tingene, hverken fra Jesper Sylvest's eller Havdrup Motorsport's side, derfor testede de sammen hele sidste tirsdag på Padborg Park, og selv om teamet blev sendt hjem med besked om nogle ændringer på 307'erens setup, viste Sylvest god fart - eller som Peter Olsen på sin sædvanlige tørre måde sagde det:
"Han er hurtig nok!"

Teamet er nu i gang med de sidste 'forberedende øvelser' til weekendens løb på Padborg Park, og i den forbindelse gæstede Sylvest i går teamet, for at sikre sig at alt bliver som han ønsker det.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Jesper Sylvest
  • Peter Olsen
  • Havdrup Motorsport
  • Padborg Park
  • 09/08/09 - Padborg Park - Advan Cup
  •