Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Number 1 Racing klar til efterårs sæsonen

Advan Cup 
05/08/09 
Yokohama

Top placeringerne skal forsvares
Efter en lang sommer pause skal deltagerne i Advan Cup mesterskabet, deriblandt selvfølgelig også Number 1 Racing og deres tre kørere - David Falch, Anders Majgaard og Peter Obel - nu til at tage hul på efterårssæsonen.
For at være så velforberedte som muligt, var teamet i går på Padborg Park for at teste til weekendens løb - Padborg Super Prix 2009 - der skal køres på samme bane.
 

Alle tre kørere deltog i testen, som desværre blev noget kort for 307-køreren Peter Obel. Han havde i sommerpausen fået monteret en helt ny renoveret motor, men desværre holdt den kun 15 omgange.
"Det var godt nok en lang dag, bare at stå der og se ens teamkollegaer sætte den ene kanon tid efter den anden - "udtalte Peter Obel efter testdagen - "nu skal vi hjem og have motoren ud af bilen, så den kan kommer retur til Jørgen Agergaard igen, så må vi håbe på at han kan få den klar til weekenden!"


Peter Obel.
(Foto: Motorsporten.dk)

Teamets to 308-kørere havde begge en stort set fejlfri testdag, og selv ikke en defekt benzinpumpe sidst på dagen kunne dæmpe Anders Majgaard glæde.
"Jeg fik kørt en masse, og det gik rigtig godt, samtidig var det dejligt at komme igen efter sommerpausen. Jeg skal køre med meget succesballast i weekenden, men det tror jeg godt bilen kan klare, så jeg håber på nogle gode placeringer og på at kunne holde min plads i mesterskabet, og gerne forbedre den" - lyder det fra Anders Majgaard.


Anders Majgaard.
(Foto: Motorsporten.dk)

"Det var min bedste testdag nogensinde" - var første kommentar fra David Falch - "jeg har aldrig før kørt så meget ved en test, og vi fik gennemført hele det program som vi havde planlagt. Vi er nu meget klogere på den ny 308 model, fik justeret en del på den, så vi nu har et rigtig godt setup til Padborg Super Prix, hvor målet er nogle podieplaceringer - samt ikke mindst nogle sikre point til mesterskabet" - slutter en meget tilfreds David Falch.


David Falch.
(Foto: Motorsporten.dk)

Som følge af teamets to Peugeot 308 køreres flotte resultater, må de desværre lide den straf, at de bliver de to kørere med mest succes ballast i bilerne til Padborg Super Prix.
Anders Majgaard skal køre med 70 kilo bly i passagersædet, mens David Falch skal køre med 50 kilo.

Når Number 1 Racing stiller op på Padborg Park, bliver det i nyt dress fra Rocanor, dekoreret af Tune Textil Tryk.

Stillingen i Advan Cup mesterskabet inden Padborg Super Prix:
Alle de tre Number 1 Racing kørere er mellem top 6 kørerne i mesterskabet, hvor 18 kørere indtil nu har scoret point, her hvor der er kørt 8 ud af sæsonens 16 løb.

Plac. Kører Mærke Point
1 David Falch Peugeot 307/308 143
2 Bruno Rasmussen Peugeot 307 113
3 Kim Lund Johansen Peugeot 307 96
4 Peter Olsen Peugeot 307 93
5 Anders Majgaard Peugeot 308 88
6 Peter Obel Peugeot 307 86

Advan Cup tidsplan ved Padborg Super Prix:

Lørdag den 8. august:
10:10 - fri træning
14:05 - tidtagning

Søndag den 9. august:
13:05 - første løb
16:10 - andet løb.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • Anders Majgaard
 • David Falch
 • Peter Obel
 • Padborg Park
 • 09/08/09 - Padborg Park - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her