Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Suzuki Swift Challenge

Nick Reimersø vil tage kampen op

Swift Challenge 
04/08/09 

Da sidste afdeling i Suzuki Swift Challenge blev kørt, så det ikke ret godt ud for Nick Reimersø. Det blev en sej kamp at få kørt point ind med defekt bærearm og en på daværende ukendt fejl i motoren der begrænsede omdrejninger. Alligevel blev det til vigtige points, og i den kommende weekend vil Nick Reimersø søge at vinde noget af det tabte ind igen.
 

Kampen om mesterskabet i Suzuki Swift Challenge er tæt. I øjeblikket er det Henrik Sørensen der fører med 22 points til Nick Reimersø. Henrik Sørensen har udvist stor stabilitet og har scoret mange points på den konto. Nick Reimersø har haft enkelte uheld som desværre har kostet dyrt, men er så absolut stadig med i kampen om mesterskabet.


Nick Reimersø
(Foto: Motorsporten.dk)

Da de sidste to heats blev kørt i klassen for godt halvanden måned siden, blev det ikke til så mange points til Nick Reimersø. I den mellemliggende periode er bilen blevet gennemgået på kryds og tværs og blandt andet er den fejl fundet som begrænsede motoromdrejningerne i Suzuki motoren. En defekt fjeder gjorde udslaget.


Nick Reimersø forrest
(Foto: Motorsporten.dk)

Nu er bilen gennemgået og er klar til race. Efter den store gennemgang har Nick Reimersø testet bilen på Padborg Park hvor der skal køres i den kommende weekend og med rigtig godt resultat. Så forhåbningerne hos Nick Reimersø og HP Racing er så absolut til stede. Der skal køres sejre hjem samtidigt med at Henrik Sørensen som i øjeblikket indtager førstepladsen skal miste en del point. En yderst spændende situation for de to konkurrenter.

Dons

Læs mere om:
  • Nick Reimersø
  • Padborg Park
  • 09/08/09 - Padborg Park - Swift Challenge
  •