Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Peter Vesti melder fra

Special Saloon 
05/08/09 

Peter Vesti har besluttet ikke at stille op i den kommende weekends løb i Special Saloon klassen på Padborg Park. Grundet de mange problemer med bilen hidtil i sæsonen, foregår der et større ombygningsarbejde på bilen, som desværre ikke er afsluttet endnu.
 

Peter Vesti har haft adskillige problemer med det gule lyn i år. Overgangen til E85 brændstof har været mere end vanskelig, derfor har Peter Vesti og teamet i stedet valgt at skifte tilbage til den gamle 3,0 liters motor.


Inderskærmene er ved at blive bygget om
(Foto: Vesti Motorsport)

Men da bilen samtidigt blev bygget om med andet bur og undervogn, er det ikke bare lige at ligge en anden motor i bilen. Man har i år valgt at anvende en større hjul-dimension, og da det har knebet med pladsen til hjulene, ændrer man samtidigt inderskærmene.


Inderskærmene er ved at blive bygget om
(Foto: Vesti Motorsport)

Desværre har travlhed i forretningen samtidigt med afholdelse af ferie, betydet at Peter Vesti og teamet ikke har den fornødne tid til at få bilen endelig klargjort. Peter Vesti forventer dog at man er klar til Grand Prix Danmark på Jyllandsringen sidst i august måned.


Det gule lyn snart på banen igen
(Foto: Motorsporten.dk)

Dons

Læs mere om:
  • Peter Vesti
  • Padborg Park
  • 09/08/09 - Padborg Park - Special Saloon
  •