Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Schumacher tester

Formel 1 
31/07/09 

Michael Schumacher har tidligere på året kørt nogle testkørsler for Ferrari teamet, blandt andet på Circuit de Catalunya i Spanien, men det er ikke nok for ham til at føle sig velforberedt til at afløse Felipe Massa ved Europas Grand Prix på gadebanen i Valencia.
Derfor han Schumacher sammen med Ferrari teamet fundet et 'hul' i testforbudet, så den tidligere verdensmester kan få opbygget lidt ny Formel 1 rutine.
 

'Tricket' er at teste i en bil der ikke er af dette års model, for på den måde er der ikke tale om test og udvikling.
Derfor har Michael Schumacher allieret sig med 'F1 Clienti', hvor han har lånt (lejet) en Ferrari F2007 model, som han i dag skal teste med på Mugello banen i Italien.

Udover testen i F2007 modellen, har Michael Schumacher også testet i Ferrari teamets Formel 1 simulator, for at vænne sig til blandt andet kontakterne i rattet på Formel 1 raceren.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Michael Schumacher
  • Scuderia Ferrari
  • Valencia (gadeløb)
  • 23/08/09 - Valencia (gadeløb) - Formel 1 - FIA F1
  •