World Rally Championship

Rally Finland - SS4 - Mökkiperä 1

WRC
31/07/09

World Rally ChampionshipDen regerende verdensmester i World Rally Championship, Citroën Total køreren Sebastien Loeb, der pt. ligger på 2. pladsen i dette års mesterskab, satte hurtigste tid på Rally Finlands 4. specialprøve, hvor han var henholdsvis 2,1 og 2,6 sekund hurtigere end teamkollega Daniel Sordo og Ford Focus køreren Mikko Hirvonen.

Det blev her til en 19. plads til den WRC debuterende Formel 1 kører Kimi Raikkonen.

Petter Solberg der indtil denne prøve har klaret sig rigtig godt i sin Citroën Xsara, punkterede ude på prøven, kørte uden for sporet og beskadigede Xsara'en så meget at han har trukket sig fra løbet.

10Conrad RautenbachCitroën C4+ 19,5

Selv om Sebastien Loeb vandt denne specialprøve, er det stadig Mikko Hirvonen der fører i den samlede stilling, men Loeb er nu på 2. pladsen - dog hele 6,5 sekund bagud.
Daniel Sordo og Jari-Matti Latvala indtager 3. og 4. pladserne, de er 7,4 og 13,5 sekunder fra Hirvonen's total tid på 25 minutter og 12,1 sekund.
Kimi Raikkonen ligger nu på 19. pladsen generelt.