Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Copenhagen Historic Grand Prix

En bybane tager form

CHGP 
31/07/09 

CHGPEn stor gruppe af frivillige har de sidste par dage været i gang med opbygningen af banen i Fælledparken, den bane der skal benyttes i forbindelse med Copenhagen Historic Grand Prix 2009 denne weekend.
Med en banelængde på omkring 2000 meter er det en kæmpe opgave de har foran sig, men de går til opgaven med godt mod, et kæmpe humør og bygger ikke kun en bane, men også et stærkt sammenhold.
 


(Foto: Motorsporten.dk)

Arbejdet med opsætning af såvel beton- som halmbarriere sker mens der er trafik i området, så det er ikke de letteste forhold de arbejder under inde i Fælledparken, så det er imponerende at de kan nå at bygge en bane på så få dage, samt ikke mindst tage den ned igen i samme tempo når Copenhagen Historic Grand Prix's sidste heat er kørt søndag eftermiddag.


(Foto: Motorsporten.dk)

Redaktionen

Motorsporten.dk

Læs mere om:
  • Fælledparken
  • 02/08/09 - Fælledparken - CHGP
  •