Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Ferien forbi - travle uger for Jan Magnussen

ALMS 
31/07/09 

American Le Mans SeriesEfter at have overstået et par aktive ferieuger med mountainbike og bjergvandringer i Østrig og Italien, er Jan Magnussen atter tilbage på farten.
Mandag rejste han til USA, hvor han i denne uge har deltaget i den sidste shakedown test af den nye GT2 Corvette C6.R, der skal debutere i den Amerikanske Le Mans Serie på Mid Ohio den 8. august. Corvette Racing har arbejdet hårdt på at få bilen klar og Jan Magnussen skulle være med ved de sidste forberedelser med bilen.
 

Jan Magnussen bliver dog ikke i USA indtil debutløbet. I den kommende weekend skal han nemlig deltage i Copenhagen Historic Grand Prix i gaderne ved Øster Alle i København. Her skal han dele en BMW 2002 sammen med Jan Heiselberg i de to Pro-Am løb, der afvikles hhv. lørdag og søndag.

Straks efter weekendens historiske løb drager Magnussen atter retur til USA. Som nævnt skal den nye GT2 Corvette debutere i den Amerikanske Le Mans Serie på Mid Ohio, et løb der imødeses med spænding. Til løbet skal Jan Magnussen dele bil sammen med sin sædvanlige makker, amerikaneren Johnny O’Connell og de to vil selvfølgelig gøre alt for at følge op på deres sejr fra GT1 klassen i dette års Le Mans.


Jan Magnussen overser GT1 Corvettens sidste pitstop på Le Mans i år. Den nye GT2 Corvette er netop blevet testet og debuteres den 8. august.
(Foto: Jan Kaiser)

Efter løbet på Mid Ohio er der kun en uge til næste løb i den amerikanske Le Mans Serie, men heller ikke her er der mulighed for Jan Magnussen for at slappe af. Han tager et fly til Tyskland, hvor han sammen med et dansk bilblad skal deltage i en test af en gade Corvette C6 ZR1. Derefter går det retur til USA, hvor han på Road America skal køre GT2 Corvettens andet løb.
Med 6 ture over Atlanten på kun 3 uger – man kan vist godt sige, at Jan Magnussens ferie er overstået.


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Johnny O'Connell
  • Corvette Racing
  • Fælledparken
  • Mid-Ohio
  • Road America
  • 08/08/09 - Mid-Ohio - ALMS
  • 16/08/09 - Road America - ALMS
  •