Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SuperLeague Formula

Kasper Andersen ready to go

SuperLeague 
30/07/09 

FCM-køreren vil avancere på Donington Park
FC Midtjyllands racer skal i den kommende weekend til England, hvor sæsonens tredje Superleague Formula løb køres på Donington Park ved Birmingham.
Sidst raceren var i aktion var på belgiske Zolder, hvor Kasper Andersen var flyvende.
 

Et uheldigt pit-stop viste sig imidlertid fatalt for weekendens samlede resultat. Trods skuffelsen tager FCM-køreren dog mange gode ting med til weekendens race.

- Der er en række fine elementer, vi tager med fra Belgien. Vi havde god fart i bilen, og det får vi også på Donington. Mekanikerne kan ikke lastes for softwarefejlen under pitstoppet, og det sker garanteret ikke igen, siger Kasper Andersen.


FC Midtjyllands racerkører Kasper Andersen er klar til weekendens Superleague Formula-løb på Doningtong-banen i England. De sidste detaljer diskuteres med mekanikerne.
(Foto: FC Midtjylland)

I forhold til løbet på Zolder, hvor der var tre dage at køre i, bliver der i weekenden kun kørt lørdag og søndag, Derfor bliver det vigtigt at komme godt i gang.

- Jeg forventer en weekend som på Zolder. Vi skal være med fremme i alle lørdagens træninger, og så skal vi køre en skarp kvalifikation. Banerne minder om hinanden, fordi de ikke er så brede. Med chikaner og blinde sving skal der køres godt, siger Kasper Andersen. Han har målet for weekenden klar.

- Vi skal have scoret flere point, end vi har gjort i de første to afdelinger. Der er ikke langt op, og med en god weekend kan vi tage et markant ryk op i den samlede stilling, siger Andersen, der er placeret som nr. 13 af 18 kørere efter to afdelinger.

Søndagens løb kan følges direkte på TV3+ fra klokken 14.55.

Program for Superleague Formula på Donington:

Lørdag d. 1. august:
10.05 – 10.35: Fri træning
11.50 – 12.20: Fri træning
13.50 – 14.20: Fri træning
16.05 – 17.25: Kvalifikation m. knock-out system

Søndag d. 2. august:
12.00 – 12.45: Race 1
15.00 – 15.45: Race 2
16.00 – 16.15: Weekend finale

FCM Racing
Allan Spangsberg


Læs mere om:
  • Kasper Mengers Andersen
  • FC Midtjylland
  • Donington Park
  • 02/08/09 - Donington Park - SuperLeague
  •