Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Michael Schumacher vender tilbage

Formel 1 
30/07/09 

Massas afløser fundet
Efter et par dages spekulationer er det nu blevet officielt at den 7 dobbelte verdensmester, Michael Schumacher vender tilbage til sporten og Ferrari. I en meddelelse fra Ferrari siges det at tyskeren er klar til at stille til start når der om mindre end en måned skal køres i Valencia.
 

Tyskeren skal dog igennem et par dage med fysiske test for at sikre at han er klar til at stille til start. Tidligere har Schumacher ellers været kendt for at være super fit, men det var tilbage i 2006 at han sidste gang kørte et Grand Prix, ligesom han også har haft et uheld på en motorcykel tidligere på året. Men nu står han mere eller mindre klar til at vende tilbage.


I 2006 var de teamkammerater - nu tager Schumacher over mens Massa er skadet
(Foto: Ferrari)

Fra Schumachers side er der tale om en stand-in løsning. "Selvom Formel 1 er et lukket kapitel for mig i lang tid, er det af loyalitet overfor teamet, hvor jeg ikke kan ignorere dets uheldige situation. Men som konkurrencemenneske, ser jeg meget frem til denne udfordring," siger tyskeren der dog helst havde set at Massa var med og var uden problemer med helbredet.

Schumacher kommer for første gang til at køre i samme bil som Kimi Raikkonen og alene den duel kan blive yderst interessant. Omvendt skal man dog huske at det er mere end et år siden at tyskeren har kørt en test. Det skete i april 2008 hvor han selvsagt kørte sidste års racer. Til i år er der som bekendt sket en hel del. Og dermed også tillagt at der for tiden er testforbud! Alligevel kan man altid forvente noget ekstra fra Michael Schumacher, der er Formel 1-historiens mest succesfulde kører: 7 VM titler og 91 sejre!

Aftalen med Schumacher løber indtil Massa kan tage over - og det forventes ikke at ske mere i denne sæson.

Benji

Læs mere om:
  • Michael Schumacher
  • Scuderia Ferrari
  • Valencia (gadeløb)
  • 23/08/09 - Valencia (gadeløb) - Formel 1 - FIA F1
  •