Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Toyota afviser et farvel

Formel 1 
29/07/09 

BMW fortalte i dag at de forlader Formel 1, men igennem længere tid har det ellers været Toyota der har været udpeget til at være på vej ud. Men i dag afviser de alle rygterne og de er klar til at underskrive en aftale om fortsat deltagelse.
 

Det er især det faktum at Toyota endnu ikke har underskrevet den nye Concorde aftale, det har sendt det japanske mærke i gråzonen for en fremtid i Formel 1.
Generelt er der dog forventning om at Toyota er på vej til at skrue ned for ambitionen og med indførelsen af budget for sporten er det måske det der kan redde dem. Men de befinder sig stadig på grænsen. Forhandlingerne mellem Formel 1 teamet og Toyota koncernen finder sted i øjeblikket, men for at sikre ro om teamet har en talsmand været ude og fortælle at de fortsætter.

"Gennem reduceringer i omkostningerne vil vi fortsætte med at deltage i Formel 1. Vores situation er uændret."
Men man har jo altid et standpunkt til man tager et nyt...

Benji

Læs mere om:
  • Panasonic Toyota Racing
  • BMW forlader Formel 1
  •