Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Bil nyt

Snigpremiere på Metro Buddy

Bil nyt 
30/07/09 

Copenhagen Historic Grand Prix, som finder sted i Fælledparken i den kommende weekend d. 1.-2. august, handler om historiske biler og motorsportshistorie. Men det er også en god anledning til at komme potentielle bilkøbere i tale.
 

Det har en række danske bilvirksomheder indset og de er på plads med spændende nyheder til det store publikum. Heriblandt den norsk producerede Metro Buddy, som har ”snigpremiere” lørdag eftermiddag hos Refstrup Leasing, der står for importen til Danmark.


Metro Buddy har snigpremiere ved Copenhagen Historic Grand Prix i Fælledparken i den kommende weekend.
(Foto: Scandinavian Racing Press)

Metro Buddy satser på hen ad vejen at blive et stykke motorhistorie. Der er tale om en mikrobil med elmotor, produceret efter moderne produktionsprincipper og den tendens, samfundet oplever for øjeblikket, hvor det gælder om at køre miljørigtigt i enhver henseende, gør lanceringstidspunktet – og ikke mindst lanceringsstedet, midt i et af byens smukkeste rekreative områder – til det helt rigtige.


Publikum har mulighed for at vinde en uge med den lille Buddy ved Copenhagen Historic Grand Prix i Fælledparken i den kommende weekend.
(Foto: Scandinavian Racing Press)

For at skabe ekstra opmærksomhed om den lille Metro Buddy, giver det danske importfirma fire heldige gæster blandt publikum mulighed for at have en Buddy til rådighed i en uge. Udvælgelsen sker ved lodtrækning: Man lægger sit visitkort i en ”ønskebrønd” på firmaets stand i Fælledparken og der trækkes lod to gange lørdag og to gange søndag. I øvrigt kommer FCK spilleren Thomas Kristensen søndag og skriver autografer – det skal nok appellere især til det yngre publikum!

Scandinavian Racing Press for:

Copenhagen Historic Grand Prix


Læs mere om:
  • Fælledparken
  • 02/08/09 - Fælledparken - CHGP
  •