Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Alguersuari bliver et hit

Formel 1 
29/07/09 

Toro Rosso valgte at sparke franske Sebastien Bourdais ud af teamet og i stedet hente den purunge spanske kører, Jaime Alguersuari ind. Han skrev sig ind i historiebøgerne som den hidtil yngste kører i Formel 1-historien. Og teamet tror at han i fremtiden bliver et stort hit.
 

Sådan er ordene fra teamejer Franz Tost. Og det er store ord for en kører der forud for sit første Grand Prix alene havde testet en Formel 1-racer uden mulighed for at dreje hverken til højre eller venstre. Alene det gjorde en hel del bekymrede i feltet, men alligevel slog den nye spanske kører sin holdkammerat i direkte duel da løbet var slut. Det handlede mest af alt om at gennemføre - i det der mere var den første test for køreren.

"Det var vores hovedmål med ham. Han har brug for yderligere to løb, og derefter forventer jeg at han kan køre med ind i Q2," siger Tost om sin nye mand.

Spanieren får muligheden om en lille måneds tid igen når der køres på Valencia bybanen.

Benji

Læs mere om:
  • Jaime Alguersuari
  • Scuderia Toro Rosso
  • Hungaroring
  • 26/07/09 - Hungaroring - Formel 1 - FIA F1
  •