Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Rosberg klar til nyt team

Formel 1 
24/07/09 

Tre teams har chancen for at få underskriften til en 2010-kontrakt. Sådan er den direkte melding fra den finsk/tyske kører. Og de tre teams er udover den nuværende arbejdsgiver Williams, de to tidligere topteams McLaren og BMW-Sauber.
 

Selv lægger Rosberg ikke afstand til rygterne om et muligt skifte væk fra Williams som ellers har været med til at uddanne ham. "McLaren og BMW ville være interessante muligheder til næste sæson," siger han forud for det kommende Grand Prix i Ungarn.

Men hvor de to fabriksteam måske nok kan lokke med større løn og en bedre profil, så er det for tiden Williams der har den stærkeste pakke. Og netop det trækker selvfølgelig også. "Williams er i øjeblikket det tredje stærkeste team sammen med Ferrari. Det er en meget god position og derfor er Williams også en mulighed næste år," siger Nico Rosberg.


Interessen om Rosbergs fremtid er stigende
(Foto: Williams F1)

Og der er da efter alt at dømme også god plads hos et af de to teams. Begge vil meget gerne trække en tysk kører til, og da BMW efter alt at dømme sparker Nick Heidfeld ud og McLaren sender Heikki Kovalainen videre, så er en kører med tysk pas blevet ekstra interessant. Norbert Haug fra McLaren-Mercedes har da også meldt ud at man direkte går efter en tysk kører - det sælger bedre!

Benji

Læs mere om:
  • Nico Rosberg
  •      ASETEK SIMSPORTS