Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Nelson Piquet jr. ude eller inde?

Formel 1 
23/07/09 

Der har i den seneste tid verseret adskillige rygter om Nelson Piquet jr. og hans fremtid hos Renault teamet. Selv i de brasilianske medier ser fremtiden for den unge kører ikke særlig lys ud. Han får dog mindst et Grand Prix mere for Renault teamet.
 

De brasilianske medier som ellers plejer at bakke mere end almindeligt godt om deres egne kørere og profiler, tegner et dystert billede af Nelson Piquet jr. og hans fremtid hos Renault. Faktisk så dystert at de allerede nu dømmer ham ude hos Renault teamet. I den tid som Nelson Piquet jr. har kørt i teamet er det faktisk kun lykkedes én gang at kvalificere sig bedre end Fernanso Alonso.

Helt ude er han dog ikke. Hos Renault har man opgraderet Fernando Alonsos bil til det tyske Grand Prix, men ikke Nelson Piquet jr.'s bil. Men til det ungarske Grand Prix i den kommende weekend, får Nelson Piquet jr. de samme opgraderinger. Selv udtrykker han større forhåbninger om en bedre præstation med de seneste opgraderinger af bilen.


Hvor længe bliver han i sædet hos Renault?
(Foto: Renault F1 Team)

Renault lover dog ikke mere for Nelson Piquet jr. og hans fremtid i teamet, andet end at man tager ét Grand Prix ad gangen. Renault afviser dermed mange rygter om at Nelson Piquet jr. er ude i kulden. Det er han ikke, men med Renaults udmelding er han tæt på komme det.

I kulissen står der mere end en kører klar til at overtage sædet efter Nelson Piquet jr. Både en tidligere og nuværende testkører hos Renault står klar hvis muligheden opstår.
Det drejer sig om Romain Grosjean og Lucas di Grassi som begge også har erfaring fra Grand Prix 2 klassen. Det ungarske Grand Prix vil formentlig give svar på flere spørgsmål vedrørende fremtiden for Nelson Piquet jr.

Dons

Læs mere om:
  • Nelson Piquet Jr.
  • Renault F1
  • Hungaroring
  • 26/07/09 - Hungaroring - Formel 1 - FIA F1
  •