Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Sébastien Bourdais ud, Jaime Alguersuari ind

Formel 1 
22/07/09 

Hvad der længe har verseret rygter om, er nu blevet bekræftet fra officiel side. Toro Rosso meddeler således i en pressemeddelelse, at Sébastien Bourdais er ophørt som kører for teamet og vil blive erstattet af den 19 årige spanier Jaime Alguersuari.
 

Jaime Alguersuari bliver således den yngste F1 kører til dato og han kan se frem til at blive team kammerat med Sebastien Buemi, der overtog sædet efter Sebastian Vettel.

Jaime Alguersuari.
"Jeg vil gerne takke Red Bull for at give mig denne store chance for at konkurrere i Formel 1. Lige siden jeg startede med at køre race, har dette været en drøm og takket være Red Bulls junior talent program kan jeg nu realisere denne drøm om at være en del af F1 startgridden. Jeg er klar over jeg står foran en stor udfordring. At entrere F1 er aldrig let, slet ikke midt i en sæson hvor tests er forbudt. Men jeg føler allerede stor support fra teamet, der er kendt for at tage sig godt af rookies."

Hvorledes Bourdais, Scott speed og Vitantonio Liuzzi er enige i denne betragtning kan der stilles spørgsmålstegn ved.
Der er dog ingen tvivl om Jaime Alguersuari står foran en stor opgave og at der hviler et vist pres på den unge kører.

MiRo

Læs mere om:
  • Jaime Alguersuari
  • Scuderia Toro Rosso
  •