Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SuperLeague Formula

FCM satte gode træningstider

SuperLeague 
18/07/09 

Kasper Andersen leverede en fornemt præstation i Belgien
Superleague Formula s anden afdeling er så småt i gang i Zolder i Belgien, og FC Midtjyllands racer med Kasper Andersen ved roret leverede en rigtig flot præstation ved fredagens anden træning.
 

Kasper Andersen kørte i en flot tid på 1.19.821, hvilket var hurtigste tid på den belgiske bane i anden træningsomgang. En tid som vækker glæde i den midtjyske lejr.

- Det gik rigtig godt i dag. Alle tre træninger er gode. Den første skal han lige køre ind på banen, og der bliver han fint nummer fem. I den anden er han hurtigst hele vejen igennem, og det er med stor margen, så det var overraskende godt. I tredje runde er der en del, der er på nye dæk, men det er vi ikke, og der gør han det også rigtig godt, siger Team-manager Søren Andersen.


(Foto: FC Midtjylland)

Lørdag er der tidskvalifikation, og her er Kasper Andersen klar til igen at give den gas.

- Der er plads til forbedringer, og teamet arbejder med at justere nogle småting. Bilen kører rigtig fint, og de har lovet meget regn hernede i morgen, men Kasper plejer at være god i regnvejr, så det er vi ikke nervøse for. Tidstagningen er afgørende, og vi forventer, at han bliver blandt de otte, der skal videre i knock-out, siger Søren Andersen.

Der er lodtrækning til tidskørslen lørdag klokken 12.00, og resultatet vil være at finde på FCM.dk umiddelbart efter, at den er klar.

FC Midtjylland
Rasmus Bech


Læs mere om:
  • Kasper Mengers Andersen
  • FC Midtjylland
  • Zolder
  • 19/07/09 - Zolder - SuperLeague
  •