Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SuperLeague Formula

Ærgerlig Andersen klar til revanche

SuperLeague 
19/07/09 

Pitstop spolerede dagens første race
Kasper Andersen måtte udgå af dagens første race på Zolder-banen i Belgien. Alligevel var der mange positive ting, som den unge midtjyde tager med til søndagens andet løb.
 

- Vi starter i de forreste rækker, fordi vi desværre udgik, men vi har hamrende god fart. Vi er den hurtigste bil i løbet, og det skal vi udnytte i det andet løb, siger Kasper Andersen.


Kasper Andersen fører an i starten af første løb.
(Foto: Motorsporten.dk)

Det obligatoriske pitstop gik ikke helt som Kasper Andersen og Team Hitech havde håbet på, og det var noget, der skuffede den 24-årige racerkører.

- Vi har et rigtig godt hul ned til Liverpool, og jeg kommer godt ind og holder. Så går motoren ud, og pitstoppet går total i kage. Mekanikerne får ikke startet bilen, og det er bare sådan noget, der ikke må ske, siger Kasper Andersen.

Klokken 15.00 er Kasper Andersen igen på grid’en, og den unge midtjyde er klar til igen at give den gas.

FC Midtjylland
Torben Kølbæk


Læs mere om:
  • Kasper Mengers Andersen
  • FC Midtjylland
  • Zolder
  • 19/07/09 - Zolder - SuperLeague
  •