Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SuperLeague Formula

”Godt at gennemføre”

SuperLeague 
19/07/09 

Kasper Andersen var glad for at overleve en regnvåd Zolder-bane
Kasper Andersen sluttede som nummer seks i søndagens andet løb i belgiske Zolder, og det var den unge racerkører ikke helt tilfreds med.
 

- Det er lidt svært at være tilfreds, synes jeg. Vi starter skidt på regnvejsdækkene, og det er lidt som om, at dækkene aldrig rigtig får greb. Da vi kommer ind efter pitstop, mister vi tid på grund af safetycar.


(Foto: FC Midtjylland)

Hele ni biler kørte af banen i Zolder, og Kasper Andersen mener, at det bestemt er positivt, at den danske racer formåede at fuldføre de 45 minutters kørsel.

- Det er godt, at vi gennemfører, for det er der ikke mange, der gjorde. I sving nummer tre var der en flod på tværs af banen. Det er vanskeligt at finde det rigtige set-up, og jeg ramte vidst heller ikke helt rytmen selv. Kvalifikationen var helt fantastisk i går. Det at der kommer en hel stak fans er kæmpe stort. Det er fedt at vide, at der er nogen, der støtter en og bakker en op, siger Kasper Andersen.

FC Midtjylland
Rasmus Bech


Læs mere om:
  • Kasper Mengers Andersen
  • FC Midtjylland
  • Zolder
  • 19/07/09 - Zolder - SuperLeague
  •