Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel Renault 2.0 Sverige

Kasper fik point med hjem fra Falkenberg

Formel Renault
2.0 Sverige 

21/07/09 

Formel Renault- men det er stadig op ad bakke
Kasper Krogh og Racing Sweden teamet kom til Falkenberg-banen med store forventninger om at Kasper denne gang kunne være med længere fremme i startfeltet, men allerede under fredagens træning viste det sig at det ville blive svært.
 

Kvalifikationen gik heller ikke som planlagt. En trækaksel knækkede nemlig på Kaspers anden omgang og da han skulle bruge mindst to gode omgangstider, måtte han starte fra sidste startposition i begge heat.

Mekanikerne arbejdede hårdt på at få bilen klar til første heat og nåede det lige. Fem minutter inden line-up var bilen klar. Heatet gik godt og Kasper sluttede efter de 18 omgange på 8. pladsen i det 11 biler store felt. Dette gav det første mesterskabspoint og var et godt resultat, det ældre materiel taget i betragtning.
”Det var svært at følge med på Falkenberg med det gamle aero-kit da man har brug for den ekstra downforce det nye giver, og de ti øvrige biler i feltet kørte alle med det nye aero-kit.” udtalte Kasper.


(Foto: Erik Krogh)

Lørdag kørte Formel Renault 2.0 kun et enkelt heat som lå allersidst på dagen, så der var god tid til at få set de andre klasser kæmpe. Kasper startede som i første heat bagest, men denne gang opførte bilen sig anderledes. Grebet i fordækkene var meget dårligt så resultatet blev en 10. plads som den sidste af de biler der kom i mål.

Resultaterne stod endnu en gang ikke mål med Kaspers og teamets indsats, men ét point er da første skridt på vejen. Nu ser vi frem til to spændende testdage på Anderstorp Raceway, hvor teamchef Kari Lehtimäki har engageret Tony Shaw fra det engelske Formel Renault team Manor Competition til at komme og coache såvel kørere som mekanikere. Tony er ejer af Manor Competition som er med i toppen af det britiske Formel Renault mesterskab og han har mange års erfaring som kører og tekniker.

Erik Krogh


Læs mere om:
  • Kasper Krogh
  • Team Racing Sweden
  • Falkenberg
  • 11/07/09 - Falkenberg - Formel Renault 2.0 Sverige
  •      ASETEK SIMSPORTS