Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Carrera Cup

En hård weekends arbejde for Nicki Thiim

Porsche
Carrera Cup 

20/07/09 

Motorsportstalentet Nicki Thiim havde en hård weekend på Zandvoort-banen i Holland, da 4. afdeling af den tyske Porsche Carrera Cup blev kørt.
 

Det startede ellers lovende. I den frie træning havde Nicki femte bedste tid, så det kunne tegne til at blive en god weekend for Hermes-Attempto Racing-køreren. Desværre faldt tidtagningen ikke ud til hans fordel. Først i kvalifikationens sidste minut var der en god omgang, der kun resulterede i en 8. plads.


Det så godt ud i den frie træning
(Foto: Natascha Theisen)

"På den ene side lægger det jo op til lidt overhalinger, men Zandvoort er ikke en fantastisk nem bane at overhale på", kunne Nicki konkludere.

Søndagens løb viste sig at være utroligt hårdt. Modstanderne lod sig ikke lige overhale, og den mesterskabsførende, Jan Seyffarth, formåede efter flere omganges hård kamp at holde sin 3. plads foran Nicki.

"Jeg må indrømme at jeg er skuffet selvom jeg burde være glad og tilfreds", sagde Seat Supercopa-mesteren efterfølgende. "Men jeg tror, at den dårlige kvalifikation ødelagde mit løb. For at få et godt resultat, skal man altså starte i en bedre position end 8. pladsen, især her, hvor det er så svært at overhale. Jimmy Johannson (der blev nummer to, red.) forsøgte at sløve Seyffarth, men jeg var stadig ikke i stand til at overhale ham. Men det var nu et godt race!"


Seyffarth var ikke til at komme udenom for Nicki Thiim
(Foto: Natascha Theisen)

Teamchefen for Hermes Attempto Racing, Arkin Aka, var imidlertid ganske godt tilfreds med danskerens indsats: "Selvfølgelig vil Nicki mere - men Seyffarth er lige pt. mesterskabsførende, og Nicki havde ham under konstant pres. Og det i hans kun fjerde Porsche-løb - det er da super!"

Nu kan Nicki vente i et par uger før han igen skal i aktion med den lyseblå Porsche. Næste løb er på Oschersleben, og da denne bane ligger i forholdsvis kort afstand til Danmark, gives hermed en opfordring til alle fans om at kigge forbi og se noget spændende racerløb.

NickiThiim.com

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Nicki Thiim
  • Zandvoort
  • 19/07/09 - Zandvoort - Porsche Carrera Cup
  •