Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

DTM-dukkert til Audi

DTM 
20/07/09 

DTMAudi stillede op som favoritter i søndagens DTM-afdeling på Zandvoort og tog da også seks af de otte givende point-placeringer. Desværre var Mercedes-køreren Gary Paffett åbenbart ikke klar over, at han skulle være underlegen på den hollandske bane, så han sikrede Mercedes den tredje sejr i træk i årets mesterskab.
 

Sejren var desuden britens anden i 2009, og dermed overtager han den samlede føring foran Audis topkører Matias Ekström, der med lidt god vilje fra et par teamkammerater på de sidste omgange fik andenpladsen og dermed otte vitale point.


Tom Kristensen og Audi havde ikke nogen god dag på Zandvoort
(Foto: TomKristensen.com)

For sidste års mester Timo Scheider og danske Tom Kristensen var løbet til gengæld en stor nedtur. Ingen af dem kunne med en optimistisk opsætning finde den fornødne fart i Audis 2009-bil med henholdsvis en 8.- og en 11.-plads som resultat.

”Der var ikke så meget at gøre i dag. Det hele falder tilbage på endnu en dårlig tidtagning, og generelt havde vi ikke fart nok på bilerne i dag. Selv vores ét år gamle Audi-modeller var bedre i dag, og det må vi få arbejdet på. Selvfølgelig havde 2008-Audi’erne en fordel af, at de er 20 kg lettere, men vi skal have kigget mere på vores nye bilers balance. Mercedes havde som følge af sejr i det seneste løb 10 kg ekstra vægt i forhold til os, og alligevel formåede Gary Paffett at hente endnu en sejr til Mercedes, der synes at være bedre over distancen end os. Nu har vi to ugers arbejde til næste løb på Oschersleben, og hvis en 2009-Audi ikke vinder dér, får vi svært ved at generobre titlen,” siger Tom Kristensen.

TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  • Zandvoort
  • 19/07/09 - Zandvoort - DTM
  •