Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Spa-Franchorchamps - kvalifikation

207 Spider Cup
DK 

18/07/09 

207 Spider CupLørdag den 18 juli morgen….det har regnet og der er optræk til flere byger, der er slet ikke noget blå himmel at skue nogen steder. Det bliver altså regnvejrsdæk i dag…øv, håber at det går over inden første løb.
 

Det virker dog ikke som om, at det sætter en stopper for de 5 danske Spiderkører. Fra den anden ende af banen kan man høre Spiderne larme, og tidtagningen er i gang.

Tidtagningen både bød på spin-off af Olsen, som desværre derefter lidt skade på fronten, men Olsen er ukuelig optimist og allerede 3 timer af løbet står når 33 flot som den plejer. En franskmand nåede ikke helt at stoppe som Olsen og lige nu skruer franskmanden som en gal for at blive klar til løbet hen under aften. Han brugte barrieren for at stoppe, og blev noget så ”krøllet” ved det lille møde.


Allan Olsen
(Foto: MetteViktoria, MetVik Design)

Der stiller 17 Spiders til start kl 17.15 i dag og i startopstillingen har Ronnie Bremer og Ronny Wechselberger i anden position, side om side, Søren Mosebo starter lige bag dem i tredje og Allan Olsen i sjette position og Christian Ree på syvende position.


Ronnie Bremer og Søren Mosebo efter en konkurrent
(Foto: MetteViktoria, MetVik Design)

Da man under tidtagningen i dag kørte 20+10+20, som vil sige 20 minutter, 10 minutters pause, og så 20 minutter igen, ja så var de først 20 minutters tidtagning til startplaceringer til løbet i dag og de sidste 20 minutter var for at finde startpositioner til løbet i morgen.


Ronny Wechselberger
(Foto: MetteViktoria, MetVik Design)

I morgen starter Ronnie Bremer så i første position, med Søren Mosebo og Ronny Wechselberger lige bag sig. Allan Olsen og Christian Ree har i andet heat byttet plads, så Christian Ree starter i sjette position og Allan Olsen i syvende.

MetteViktoria, MetVik Design

Læs mere om:
  • Allan Olsen
  • Christian Ree
  • Ronnie Bremer
  • Ronny Wechselberger
  • Søren Mosebo
  • Spa-Francorchamps
  • 19/07/09 - Spa-Francorchamps - 207 Spider Cup DK
  •