Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Danske Spidere i god træning på Spa Francorchamps…

207 Spider Cup
DK 

18/07/09 

207 Spider CupFredag den 17 juli kom det endelig så langt, at det blev tid til træning for Spiderne, franske som danske, her på Spa Francorchamps i Belgien, ved Rencontres Peugeot Sport. Desværre var det jo først oplyst, at der var 6 danske deltagere med ved denne Rencontres Peugeot Sport, men siden da har Kent Iversen været rigtig uheldig og har haft et grimt uheld med sin hånd.
 

Kent Iversen har været rigtig uheldig og har haft et grimt uheld med sin hånd og dermed desværre forhindret i at deltage, så feltet på i alt 17 Spidere består derfor af 12 franske Spiders og 5 danske. De danske Spidere klarer sig rigtigt godt i det samlede felt. Under træningen viste Ronnie Bremer og Ronny Wechselberger storform og ligger med træningstider til henholdsvis nr. 2 og nr. 3, under træningen. Søren Mosebo klarede sig rigtig flot, og ligger i træningen med tider til en 6 plads. Allan Olsen og Chistian Ree, sluttede træningen i den sidste halvdel af feltet, men begge ellers meget tilfredse.


5 glade Spider kører efter endt træning
(Foto: MetteViktoria, MetVik Design)

En ting var dog fælles for alle de danske Spider kører…de var alle storsmilende, da de fik deres hjelme af og havde svært ved at nå at fortælle hinanden om deres oplevelse på banen. Hurtigt blev en tegning/kort over banen fundet frem og der blev talt om sving, idealkurver og gearinger og alt sammen fortalt med meget stor begejstring. Samtlige danske kører havde totalt adrenalin sus. Ingen tvivl om at det er en fantastisk bane, og at banen er lang, feltet blev hurtig spredt og det bliver spændende at følge tidstagningen for Spiderne og for de 5 danske kører. De danske Spider kører giver i hvert fald de franske Spider kører kamp til stregen.


Briefing
(Foto: MetteViktoria, MetVik Design)

Ronny Wechselberger udtaler lige efter træningen:” Banen er god, men jeg er nød til at lære den er kende, det er det eneste at gøre her ved denne træning, og jeg er yderst tilfreds med 3 postition. Med 1 sekund til Ronnie og med endnu 1 sekund til den franske kører, så det er banen og mig og ikke bilen”.


Ronnie Bremer i snurretur
(Foto: MetteViktoria, MetVik Design)

Da jeg spurgte Ronnie Bremer til hans oplevelse af banen, var svaret:”Det var fint, der var lidt problemer med lidt ”trafik”, så jeg tror godt jeg kunne have kørt huritgere, men det er en typisk undskyldning for racerkører, men det var fint nok at komme ud og prøve lidt, det var sjovt at komme ud på en lidt større bane”.


Mosebo fik mere fart i bilen for hver omgang
(Foto: MetteViktoria, MetVik Design)

Circuit de Spa Francorchamps er en meget spændende bane, og udover de sværhedsgrader den har, så ligger den i de smukkeste omgivelser. Der er steder man som tilskuer stort set kan se hele banen, om end når Spiderne er i det fjerneste hjørne, ja så er de nærmest som små legetøjsbiler der kører meget meget langt væk. Man fornemmer banens storhed og med store bakker eller bør man kalde dem bjerge?!… De omkring liggende veje lige uden for, og rundt om banen, har i hvert fald stigninger på 8%.

MetteViktoria, MetVik Design

Læs mere om:
  • Ronnie Bremer
  • Ronny Wechselberger
  • Søren Mosebo
  • Spa-Francorchamps
  • 19/07/09 - Spa-Francorchamps - 207 Spider Cup DK
  •