Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC GT Masters

Sidste nyt fra Assen

ADAC GT
Masters 

10/05/09 

Michael Outzen startede dagen med at køre en flot kvalifikation og skulle starte som nummer 3 til weekendens første løb.
 

Han havde en anden AUDI R8 foran sig sammen med en Corvette da starten gik men det viste sig at en af Rosberg's Audi'er havde ekstremt meget fart og trak hurtigt fra feltet sammen med ABT.

Michael lå og kæmpede om 3 pladsen med Corvetten og Michael mistede meget fart ved at skulle prøve og overhale, det lykkedes til sidst at komme forbi, men teamet mistede 3 pladsen under deres pit-stop.

Henri Moser kunne ikke nå at hente nogle placeringer med holdte et langt forspring fra sin 4 plads foran Christoffer Nygaard og hans Fort GT.

Michael er ved godt mod til anden race imorgen hvor de skal starte på en placering som nummer 5 og han håber de kan finde endnu mere fart end der allerede er på den hurtige bane i Assen.

Daniel Sandal


Læs mere om:
  • Michael Outzen
  • Assen
  • 10/05/09 - Assen - ADAC GT Masters
  •