Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Dansk Formel Ford Festival

Stor udenlandsk interesse

Formel Ford
Festival DK 

18/07/09 

- for Dansk Metal Formel Ford Festivalen
Dansk Metal Formel Ford Festival 20. september 2009 Padborg Park.
Nu hvor sommerferien er på sit højeste, er det positivt at konstatere at forhåndinteressen for den Danske udgave af Formel Ford Festivalen er rigtig god.
 

Udover de næsten selskrevne danske teams der kører DM serien, til trækker løbsformatet, og ikke mindst de meget store pengepræmier, mange Formel Ford kørere fra andre lande. Der er indkommet forhåndstilmeldinger både fra Sverige, Benelux, England og ikke mindst fra Finland, som næsten alle kører Zetec biler og som er meget aktive i NEZ sammenhæng. Som det ser ud allerede nu bliver der pæn deltagelse i både Duratec og Zetec klasserne.

"Det er glædeligt at se at det vi sat sammen tiltaler Formel Ford folket" lyder det fra organisationskommitéen. "Vi satser på at opnå et fuldt felt til løbet, og håber på at mange der overvejer en fremtid i Formel Ford også vil bruge dette arrangement som et af deres første løb i klassen. For at motivere yderligere til dette, bliver der uddelt en speciel "rookie throphy" til den bedst pladserede nybegynder i finalen."

En Formel Ford Rookie til Festivalen defineres som en kører der er ny i sin første sæson i Formel Ford og maksimalt har deltaget i 4 løbsheat inden festivalen, dette åbner mulighed for at deltage i et FF løb eller to som opvarmning til Formel Ford Festivalen.

"Interessen fra løbets sponsorer er også god, og vi kan love deltagerne at der bliver rigtigt mange og gode præmier udover de rent kontante at køre om, samt mange inviterede tilskuere at vise sine evner frem for."

DMFFF

Bo Baltzer Nielsen & Flemming Schleimann


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 20/09/09 - Padborg Park - Formel Ford Festival DK - EM
  •