Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Sebastien Bourdais overvejer retssag

Formel 1 
17/07/09 

Sebastien Bourdais var ikke længe om at reagere på sin opsigelse hos Toro Rosso teamet. Han har bedt sine advokater kigge nærmere på både kontrakt og opsigelsen, idet han selv mener at teamet ikke har opfyldt de aftale forpligtigelser der er indeholdt i kontrakten.
 

Toro Rosso teamet får ikke fred for Sebastien Bourdais, i hvert fald ikke helt endnu. Sagen er den at Sebastien Bourdais efter at have fået sin opsigelse, vil lade sine advokater kigge nærmere på denne, samt også den indgåede kontrakt med teamet. Sebastien Bourdais mener at der er visse elementer der ikke er blevet overholdt.

Sebastien Bourdais lægger ikke skjul på at såfremt at hans advokater finder uoverensstemmelser, så skal Sebastien Bourdais igen mødes med Toro Rosso teamet, men det bliver i så fald i en retssal. Sebastien Bourdais er også bitter idet han synes at det er forkert at teamet har taget beslutningen før det ungarske Grand Prix. Her er det meningen at Toro Rosso teamet vil anvende en større opdatering af bilen, i forsøget på at få bedre resultater med hjem.
Det sidste ord er måske ikke sagt endnu ovenpå afskedigelsen af Sebastien Bourdais.

Dons

Læs mere om:
  • Sébastien Bourdais
  • Scuderia Toro Rosso
  •