Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Audi håber på dobbelt jubilæum

DTM 
17/07/09 

DTMNår DTM serien i weekenden besøger den tidligere Grand Prix bane, Zandvoort, i Holland, så håber Audi på at kunne markere et dobbelt jubilæum. Og muligheden er der. 4 ud af de 5 gange DTM har kørt på den hollandske bane, har det været med Audi sejr.
 

I går d. 16. juli kunne Audi fejre sit 100 års jubilæum, og såfremt at Audi vinder DTM løbet på søndag i Holland på Zandvoort banen, så er det sejr nr. 50 i DTM serien. Det lykkedes ikke at få jubilæumssejren i det seneste løb på Norisring, men Audi må hige efter at gøre det denne gang.

Til gengæld har man noget at have forhåbningerne i. De seneste 3 år har Audi vundet og de seneste 2 gange har det været med Audi biler på de første 4 placeringer. Flere af kørerne har endda banen som en af deres absolutte favoritbaner.

For Tom Kristensen gælder det at han så absolut godt kan li' banen, men som han siger så er han langt fra den eneste. Men samtidigt glæder han sig også til at komme til en bane som passer langt bedre end de seneste 2 baner har gjort.

Den mesterskabsførende Timo Scheider siger blandt andet at han så absolut har banen som sin største favoritbane. Det hænger nok sammen med at det var her at han vandt sin første sejr i DTM. Som han siger: "Zandvoort er en rigtig sjov bane at køre på."

Dons

Læs mere om:
  • Timo Scheider
  • Tom Kristensen
  • Zandvoort
  • 19/07/09 - Zandvoort - DTM
  •