Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SuperLeague Formula

Racerulven slippes løs i Belgien

SuperLeague 
16/07/09 

FC Midtjyllands Kasper Andersen er klar når 2. afdeling af Superleague Formula løber af stablen på den belgiske bane Zolder i weekenden.
Efter en spændende debut-weekend i franske Magny-Cours der bød på masser af action, men desværre også et defekt venstre fordæk, der kostede tid og placeringer, er FCM Racing og Kasper Andersen opsat på at lave et topresultat i 2. afdeling af Superleague Formula.
 

Fredag er der 3 x 30 min. fri træning, og lørdag går det for alvor løs med kvalifikationen, der består af både tidtagning og et knock-out system, der afgør, hvem der starter i pole position i søndagens race 1. Slutplaceringerne i race 1 bliver så byttet rundt til race 2, således at vinderen starter bagerst, nummer 2 andenbagerst osv.

Kasper Andersen: Banen passer mig godt
FCMs racerkører Kasper Andersen ser store muligheder på den teknisk svære bane, hvor der er gode overhalingsmuligheder qua bl.a. hårnålesving og den berømte Villeneuve-chikane – chikanen, hvor den legendariske Gilles Villeneuve mistede livet tilbage i 1982.

- I første afdeling af SF havde vi rigtig god fart i bilen, og efter weekenden var vi blevet endnu stærkere. Jeg tror, vi kommer til at køre endnu hurtigere på Zolder, udtaler den 24-årige midtjyde og fortsætter:
- Banen passer rigtig godt til mig, og jeg forventer, at vi kan lave et par rigtig gode resultater i løbet af weekenden.

Stortalentet tror på en plads på podiet såfremt det hele flasker sig, og marginalerne er på midtjydernes side.


FCM på gridden.
(Foto: FC Midtjylland)

Stor opbakning til FCM Racing
FC Midtjylland har arrangeret en tur til Zolder for de trofaste FCM-fans, og dette er blevet kombineret med fodboldholdets sæsonpremiere lørdag på MCH Arena. Der vil være afgang til Belgien umiddelbart efter kampen, og der er lagt op til en intensiv racing-oplevelse.

- Vi vil gerne have nogle af vores trofaste fans ned op opleve den helt unikke stemning der er til disse motorløb. Derfor har vi lavet et fantastisk program sammen med fodboldbillet, racing-billet og bus tur/retur - og med en pris på kun 500 kr. håber vi selvfølgelig på stor opbakning, udtaler FCM’s arrangør Allan Spangsberg.

Der er stadig få pladser tilbage i bussen til Zolder.
For spørgsmål angående turen kontakt Allan Spangsberg på 2560 0076.

Søndagens løb kan ses på TV3+ fra kl. 14.00.

FC Midtjylland
Torben Kølbæk


Læs mere om:
  • Kasper Mengers Andersen
  • FC Midtjylland
  • Zolder
  • 19/07/09 - Zolder - SuperLeague
  • Superleague på Zolder
  •