Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

NASCAR

Villeneuve tilbage til NASCAR

NASCAR 
17/07/09 

Efter en svær start i NASCAR serien for den tidligere Formel 1 verdensmester Jacques Villeneuve, har han senest prøvet kræfter med den nu lukkede Speedcar Series, og nu giver han så NASCAR endnu en chance - eller er det måske NASCAR der giver han endnu en chance?
 

Jacques Villeneuve har indtilvidere sikret sig en plads i "NAPA Auto Parts 200" løbet der køres sidst i august måned i Montreal, hvor han skal her køre for Braun Racing i #34 bilen - en Toyota.

Det bliver anden gang at Jacques Villeneuve stiller til start i et NASCAR Nationwide Series løb på banen i Montreal der er opkaldt efter hans far - Circuit Gilles Villeneuve.

Udover deltagelsen i NASCAR løbet i Canada forlyder det at Jacques Villeneuve også stiller op i 24-timers løbet på Spa Francorchamps banen i Belgien. Her skal han køre i en Mosler MT900R for team Gravity Racing International.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Jacques Villeneuve
  •