Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Ferrari kørerne 2010?

Formel 1 
15/07/09 

Selv om vi kun lige er halvvejs inde i dette års Formel 1 verdensmesterskab, har der gennem længere tid været rygter om et kørerskift hos Ferrari teamet - primært omkring et skifte for spanieren Fernando Alonso fra Renault til Ferrari - mens der har været lidt stille om hvem der i så fald skulle forlade Ferrari teamet, men der er der måske nu lukket lidt op for.
 

Fernando Alonso's manager Luis Garcia Abad nævner det nu som en seriøs mulighed at Alonso næste år kører for Ferrari teamet:
"Fernando vil elske at komme til at køre for Ferrari en gang, det er ingen hemmelighed, men lige nu er det lidt tidligt at tale om mulighederne" - udtaler Luis Garcia Abad til den franske avis 'Liberation'.

Men hvem skal Fernando Alonso så eventuelt afløse hos Ferrari teamet i 2010?
Teamet har tidligere meddelt at de gerne vil fortsætte med både den tidligere verdensmester Kimi Raikkönen fra Finland, samt brasilianeren Felipe Massa.

Helt sikkert er det dog at Ferrari teamet ikke får lov at stille med tre kørere i Formel 1 mesterskabet, og det betyder at mindst en af de tre ikke skal køre Formel 1 løb for Ferrari teamet i 2010.

I følge de seneste rygter, behøver Ferrari måske slet ikke selv at skulle vælge hvem der skal fortsætte, og hvem der skal ud.
Det forlyder nu fra flere kilder, senest fra det finske sportsmagasin 'Veikkaaja' at Kimi Raikkönen måske selv tager beslutningen om at forlade Formel 1 sporten, for i stedet at køre i World Rally Championship.

Kimi Raikkönen har de sidste par år fattet større og større interesse for rally sporten, og ifølge 'Veikkaaja' taler han kun om rally nu, aldrig om Formel 1.

Et andet rygte forbinder Kimi Raikkönen med Brawn GP teamet, men det skifte regnes som meget usandsynligt, da hans kontrakt med Ferrari teamet angiveligt skulle´indeholde en klausul der forbyder/forhindre Raikkönen i at skrive kontrakt med et andet Formel 1 team.


Sidste nyt:

Det forlyder nu, at Fernando Alonso har skrevet en femårig kontrakt med Scuderia Ferrari - MEN, der er ikke blevet bekræftet fra officiel side!


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Felipe Massa
  • Fernando Alonso
  • Kimi Räikkönen
  • Renault F1
  • Scuderia Ferrari
  •