Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DMV Tourenvagen Challenge

Danskerweekend på Oschersleben

DMV
Tourenvagen
Challenge  

15/07/09 

I weekenden d. 10. og 11. juli kørtes 4. afd. DMV Tourenwagen Challenge på den lækre bane i Oschersleben, og det var med deltagelse af 7 danske kørere i forskellige klasser
 

I pit garage nr 27 havde Vinduespudseren så lejet sig ind sammen med Brian Mikkelsen(det var Brian og Heidis bryllupsrejse!!! Der kan tøffelheltene lære noget !) og Frankie Jørgensen der var ude at lufte henholdsvis diesel Alfaen og Lupoen.

BMWen var i løbet af ugen blevet klargjort af Søren og Hans ,så det var spændende om setuppet virkede på den store bane-det gjorde det ,den nye gearing var perfekt, 230kmt ved 8500omdr lige før bremsepunktet for enden af langsiden.

Det gode ved at køre i udlandet er bla.at man kan få en masse køretid, (man bliver virkelig godt modtaget og der er styr på tingene og gode forhold i pitområdet, der bliver ikke uddelt ”dummebøder” )således var der mulighed for at købe helt op til 4 gange 30min fri træning fredag formiddag, og så var der 2 gange 30min tidtagning om eftermiddagen, så Niels Ole fik sved på panden.

I første heat er der lidt tumult i første sving og Niels Ole vælger at trække sig lidt for at undgå buler, men får kørt sig op på 5. Pladsen i klassen,men da der mangler 2 omgange falder der en ledning af til en lufttemperaturmåler og bilen går i nødprogram, så det koster desværre 2 placeringer, men Jørgen ”Gamle” Hansen viser flaget og tager en flot 3. Plads.

I 2. Heat starter Niels Ole som nr 5, og får lige meldt i hovedtelefonen at ”så skal du jo kun overhale to for at komme på podiet”. Niels Ole laver en aggressiv start og holder på i chikanen efter langsiden og går igennem på 2 hjul, og er på 3. pladsen, sådan - derefter opbygges et forspring på 10 billængder til nr 4, men efter 20 min. begynder det at regne og så bliver det svært, for bilen på 4. pladsen er en Audi Quattro, som gør det rigtig godt på våd bane, men vinduespudseren kan køre meget bredt,og er super tændt, så han holder den hjem 4/10 foran Audi'en og den første pokal med BMW'en i år er en realitet.

Tak til ”Danskerkolonien” for hyggeligt samvær, fra Team Vejle Racing.

Team Vejle Racing


Læs mere om:
  • Brian Mikkelsen
  • Jørgen 'Gamle' Hansen
  • Niels Ole Andersen
  • Oschersleben
  •