Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Copenhagen Historic Grand Prix

Classic Car Park: Gratis tilbud til københavnerne

CHGP 
15/07/09 

CHGPDet er naturligvis mest indenfor hegnet, at tingene foregår, når Copenhagen Historic Grand Prix finder sted i Fælledparken d. 1.-2. august. Men faktisk er der også meget at se på udenfor.
 

Traditionen tro giver arrangørerne af sommerens store danske motorsportsbegivenhed ejere af klassiske og historiske biler mulighed for gratis parkering midt i Fælledparken – til glæde for ejerne, men bestemt også til glæde for københavnerne, der uden at betale entré til Grand Prix’et kan få mulighed for, at komme tæt på de sjældne køretøjer.

Erfaringen viser, at flere hundrede ejere af klassiske biler benytter sig af muligheden. Det handler ikke alene om, at kunne parkere tæt ved begivenhederne i Fælledparken. Når man ejer et af klenodierne, er der nemlig intet så rart som at få en sludder med andre interesserede.


Classic Car Park i Fælledparken er også i år et gratis tilbud til københavnerne i tilknytning til Copenhagen Historic Grand Prix d. 1.-2. august.
(Foto: Maria Laub)

Mange mennesker genkender almindelige biler fra deres ungdom og barndom – og ”Classic Car Park”, som parkeringsarealet kaldes, byder også på spændende og eksotiske sportsvogne, alt lige fra Ferrari, Jaguar, Porsche og Mercedes til de mere ydmyge, men på ingen måde mindre spændende MG, Austin Healey og Triumph.

Restriktive regler er med til at sikre, at det er virkelige klenodier, der lukkes indenfor i Fælledparken. For at et køretøj er berettiget til parkering i området, skal modellen være lanceret inden 31. december 1969. Eksempelvis kommer en Volvo P1800 fra 1973 indenfor, fordi modellen blev lanceret i 1958. Det gør en Jaguar XJ6 Serie 3 også, da den model så dagens lys allerede i 1968.


Classic Car Park i Fælledparken er også i år et gratis tilbud til københavnerne i tilknytning til Copenhagen Historic Grand Prix d. 1.-2. august.
(Foto: Maria Laub)

For arrangørerne af Copenhagen Historic Grand Prix er Classic Carpark en kærkommen anledning til, at sige tak til byen for lån af den smukke park tæt ved centrum. Naturligvis håber man på, at interessen for også at se, hvad der foregår indenfor hegnet, bliver skærpet og at publikum får appetit efter mere ved at se på de spændende biler udenfor. Men da Copenhagen Historic Grand Prix endnu ikke har været en overskuds givende aktivitet, er det i den aller bedste entusiast ånd, at Classic Car Park igen i år bliver en realitet.

Læs mere om Copenhagen Historic Grand Prix på CHGP.dk.

Scandinavian Racing Press for:

Copenhagen Historic Grand Prix


Læs mere om:
  • Fælledparken
  • 02/08/09 - Fælledparken - CHGP
  •      ASETEK SIMSPORTS