Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Volvo med på Brands Hatch i WTCC

WTCC 
16/07/09 

Volvo er igen med i WTCC, men kun for en kort bemærkning. Det samme var tilfældet i 2007 hvor der var Volvo biler repræsenteret på Anderstorp med V60 modellen og i sidste sæson hvor Volvo havde C30 modellen med på Brands Hatch. Det er Polestar teamet der indsætter 2 biler og de skal køres af Robert Dahlgren og Tommy Rustad.
 

Deltagelsen sker dog med visse handikaps. Man har fået lov til at stille op med bilerne efter STCC reglementet, og skal desuden køre med WTCC's maksimumvægt i bilerne. Derudover kan kørerne uanset placering ikke score points.

Men uanset disse handicaps, så glæder man sig både hos Polestar teamet og for så vidt hos Volvo som støtter projektet sig til at køre internationalt. I en fælles udtalelse siger man blandt andet at man glæder sig til at give de britiske Volvo fans en god oplevelse, og samtidigt vise at STCC er ganske konkurrencedygtig serie.

Bilerne vil køre med bio-etanol brændstof og samtidigt er Tommy Rustad den første nordmand som kommer til at køre i WTCC. Han har tidligere kørt i forgængeren ETCC, hvor han vandt to løb. Den gang var det i Nissan.

Dons

Læs mere om:
  • Robert Dahlgren
  • Tommy Rustad
  • Brands Hatch
  • 19/07/09 - Brands Hatch - WTCC - FIA VM
  •