Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SuperSport 600 VM Series

Robbin Harms og Team Veidec tager affærer

SuperSport
600 VM Series 

12/07/09 

Robbin Harms og hans hollandske Veidec Racing Team, har været plaget af tekniske problemer under de sidste par løb i Supersport klassen. Men nu ser det ud til, at nogle af de primære set-up problemer er fundet, og hensigten er at få afklaring på disse samt udvikle nye motor-styresystemer ved at teste i Tjekkiet.
 

Testen kommer i perioden hvor Supersport/Superbike klassen holder tre ugers pause, men teamet bag Robbin Harms har bestemt ikke planlagt ferie. Næste afdeling af Supersport verdensmesterskabet finder sted på Brno banen i Tjekkiet den 26 juli, og det er også i Tjekkiet Robbin Harms skal ned og teste sit nye motor-styresystem, på Most banen i det nordvestlige område af landet.

’’Testen kommer på det bedste tidspunkt nogensinde. Vi fik et gennembrud i Donnington mht. de opsætningsproblemer vi har døjet med, og dem skal vi have løst og udviklet ved at teste’’ Fortæller Robbin Harms og forsætter ’’udover de opsætningsproblemer vi skal have løst, skal vi også udvikle vores nye motor- styresystem som bl.a. består af traction control’’ Slutter Robbin Harms.

Efter to hårde weekender med tekniske problemer i Supersport VM, tager Robbin Harms og Team Veidec affærer ved at teste materialet.

Racing News/Robbin Harms


Læs mere om:
  • Robbin Harms
  •      ASETEK SIMSPORTS